Прво не ме знајш не ме познаваш, моја нога нема стапнато 5 години во кладилница во Македонија не ти сум јас од тие во Евротип некапените шо седат и шо врзват теории на заговор. Eдинствен сомнеж и ќе признам оти не сум сигурен е со Маџари утакмицата за уплата, другите за кој сум пишел досега Со Подгорица, Хелиос ( оди најди кај промашва Караџовски слободно намерно ). 22 Декември сум ти пишал приватна порака во 2022ра година со истиот муабет дека местат и шо прат од тогаш се поминати скоро 4 години и сега не е релевантно да се збора за то. Последна уплата беше со Цедевита во АБА 2 кога тие излегоја без 5 првотимци и имаше енормни уплати за шо беа запознаени одредени луѓе во клубот и од то шо дознав имаше пенали на плата( со доза на резерва).
Е сега да ти објаснам иако ми е мака веќе немав одамна пишано тука, тие муабети докажи и шо како дај ми уплати можи во бајките само да ги имаш, местена утакмица се докажва преку број 1 Лигата број 2 ако на тој меч има повисока уплата него обично ова го отвора првиот сомнеж број 3 се уклучва мечот и се гледа говор на тела на играчи и како завршва мечот па се превземаат мерки, ако сакав да ќутам еден немаше од вас тука да дознај која утакмица беше местена порано, сега е то искоренато се надевам така и ќе остани оти пак ќе напишам не ми е проблем, можи утакмици да се местат со маалски клубој ама мене Пелистер ми е при срцето и нема да дозволам да не се дознај таква работа.
Има луѓе тука шо можат да потврдат дека се досега шо сум кажал и шо сум напишал е така, има луѓе шо седеле со мене дури се играле утакмиците и сум му кажвал дека е сомнително оти многу уплати има и така испаѓало секогаш. Како шо реков многу од тука ме знат кој сум и дека стојам зад зборот и дека имам веродостојни информации, сум трпел 2-3 пати закани пред 3-4 години за истите овие муабети шо сега се пишат тука.
2000 евра не зема ниту еден странец ГАРАНТИРАМ со се шо иам тука и дека се поскапи од 3000 евра сите до еден, никаков успех нема кошарката. Тие луѓе шо ги збораш шо сега се против Мац и кошарката шо "плукат" играле во време кога во Пелистер немало пари дресојте да си ги исперат, ти кај тебе на работа да нема пари колку и да си добар нема да бараш друга професија да се пробаш? Оти од љубов не се живеј 21ви век сме, сите тие се повеќе упатени од сите како тебе шо се дешавa, никој во лигата нема убо мислење за него и чиста среќа шо е во Пелистер нема ниту еден клуб да го земи во својте редови повеќе оти се си исплука од пуста пара.
МЗТ е во криза Смит беше во Америка пред 2-3 дена се врати нивен најдобар играч досега вчера играпе само 12 минути, Петков беше аут со Куманово се мачеа со Маџари се мачеа вчера беа и без Крстевски, Војдан влезе од клупата Магдевски 2 поени, во секој нормален меч друг ова ќе оди 20+ разлика кога ќе се разигра МЗТ.
Коментарите тргнати зошто? На татко му е клубот? Дај да си пишиме некој коментар нека отворат нека бидат мажи.
На Антич црна дамка му беше само промената на името, сите други играчи со две раце одеа да играт за Македонија, а сега од ко дојде новиот селектор нема никој да му игра, впрочем се виде од резултатите и од составот на проследните пред квалификации. А после она вчера шо се деси и то малку шо остана ќе се откажи и нема да му игра, ја донесоја кошарката на рамниште со Азербејџан (ама тука немојш да знајш можи и да не тепат ако го земат пак Зек Ледеј).