Фан клуб: Пелистер!

• Креатор на темата Креатор на темата Il Chino
  • Време на започнување Време на започнување
Прво не ме знајш не ме познаваш, моја нога нема стапнато 5 години во кладилница во Македонија не ти сум јас од тие во Евротип некапените шо седат и шо врзват теории на заговор. Eдинствен сомнеж и ќе признам оти не сум сигурен е со Маџари утакмицата за уплата, другите за кој сум пишел досега Со Подгорица, Хелиос ( оди најди кај промашва Караџовски слободно намерно ). 22 Декември сум ти пишал приватна порака во 2022ра година со истиот муабет дека местат и шо прат од тогаш се поминати скоро 4 години и сега не е релевантно да се збора за то. Последна уплата беше со Цедевита во АБА 2 кога тие излегоја без 5 првотимци и имаше енормни уплати за шо беа запознаени одредени луѓе во клубот и од то шо дознав имаше пенали на плата( со доза на резерва).

Е сега да ти објаснам иако ми е мака веќе немав одамна пишано тука, тие муабети докажи и шо како дај ми уплати можи во бајките само да ги имаш, местена утакмица се докажва преку број 1 Лигата број 2 ако на тој меч има повисока уплата него обично ова го отвора првиот сомнеж број 3 се уклучва мечот и се гледа говор на тела на играчи и како завршва мечот па се превземаат мерки, ако сакав да ќутам еден немаше од вас тука да дознај која утакмица беше местена порано, сега е то искоренато се надевам така и ќе остани оти пак ќе напишам не ми е проблем, можи утакмици да се местат со маалски клубој ама мене Пелистер ми е при срцето и нема да дозволам да не се дознај таква работа.

Има луѓе тука шо можат да потврдат дека се досега шо сум кажал и шо сум напишал е така, има луѓе шо седеле со мене дури се играле утакмиците и сум му кажвал дека е сомнително оти многу уплати има и така испаѓало секогаш. Како шо реков многу од тука ме знат кој сум и дека стојам зад зборот и дека имам веродостојни информации, сум трпел 2-3 пати закани пред 3-4 години за истите овие муабети шо сега се пишат тука.

2000 евра не зема ниту еден странец ГАРАНТИРАМ со се шо иам тука и дека се поскапи од 3000 евра сите до еден, никаков успех нема кошарката. Тие луѓе шо ги збораш шо сега се против Мац и кошарката шо "плукат" играле во време кога во Пелистер немало пари дресојте да си ги исперат, ти кај тебе на работа да нема пари колку и да си добар нема да бараш друга професија да се пробаш? Оти од љубов не се живеј 21ви век сме, сите тие се повеќе упатени од сите како тебе шо се дешавa, никој во лигата нема убо мислење за него и чиста среќа шо е во Пелистер нема ниту еден клуб да го земи во својте редови повеќе оти се си исплука од пуста пара.

МЗТ е во криза Смит беше во Америка пред 2-3 дена се врати нивен најдобар играч досега вчера играпе само 12 минути, Петков беше аут со Куманово се мачеа со Маџари се мачеа вчера беа и без Крстевски, Војдан влезе од клупата Магдевски 2 поени, во секој нормален меч друг ова ќе оди 20+ разлика кога ќе се разигра МЗТ.

Коментарите тргнати зошто? На татко му е клубот? Дај да си пишиме некој коментар нека отворат нека бидат мажи.

На Антич црна дамка му беше само промената на името, сите други играчи со две раце одеа да играт за Македонија, а сега од ко дојде новиот селектор нема никој да му игра, впрочем се виде од резултатите и од составот на проследните пред квалификации. А после она вчера шо се деси и то малку шо остана ќе се откажи и нема да му игра, ја донесоја кошарката на рамниште со Азербејџан (ама тука немојш да знајш можи и да не тепат ако го земат пак Зек Ледеј).
Доволно е, дури и премногу. Клуч на темата и нека се чита овај коментар.

Прво не ме знајш не ме познаваш, моја нога нема стапнато 5 години во кладилница во Македонија не ти сум јас од тие во Евротип некапените шо седат и шо врзват теории на заговор. Eдинствен сомнеж и ќе признам оти не сум сигурен е со Маџари утакмицата за уплата, другите за кој сум пишел досега Со Подгорица, Хелиос ( оди најди кај промашва Караџовски слободно намерно ). 22 Декември сум ти пишал приватна порака во 2022ра година со истиот муабет дека местат и шо прат од тогаш се поминати скоро 4 години и сега не е релевантно да се збора за то. Последна уплата беше со Цедевита во АБА 2 кога тие излегоја без 5 првотимци и имаше енормни уплати за шо беа запознаени одредени луѓе во клубот и од то шо дознав имаше пенали на плата( со доза на резерва).

Е сега да ти објаснам иако ми е мака веќе немав одамна пишано тука, тие муабети докажи и шо како дај ми уплати можи во бајките само да ги имаш, местена утакмица се докажва преку број 1 Лигата број 2 ако на тој меч има повисока уплата него обично ова го отвора првиот сомнеж број 3 се уклучва мечот и се гледа говор на тела на играчи и како завршва мечот па се превземаат мерки, ако сакав да ќутам еден немаше од вас тука да дознај која утакмица беше местена порано, сега е то искоренато се надевам така и ќе остани оти пак ќе напишам не ми е проблем, можи утакмици да се местат со маалски клубој ама мене Пелистер ми е при срцето и нема да дозволам да не се дознај таква работа.

Има луѓе тука шо можат да потврдат дека се досега шо сум кажал и шо сум напишал е така, има луѓе шо седеле со мене дури се играле утакмиците и сум му кажвал дека е сомнително оти многу уплати има и така испаѓало секогаш. Како шо реков многу од тука ме знат кој сум и дека стојам зад зборот и дека имам веродостојни информации, сум трпел 2-3 пати закани пред 3-4 години за истите овие муабети шо сега се пишат тука.

2000 евра не зема ниту еден странец ГАРАНТИРАМ со се шо иам тука и дека се поскапи од 3000 евра сите до еден, никаков успех нема кошарката. Тие луѓе шо ги збораш шо сега се против Мац и кошарката шо "плукат" играле во време кога во Пелистер немало пари дресојте да си ги исперат, ти кај тебе на работа да нема пари колку и да си добар нема да бараш друга професија да се пробаш? Оти од љубов не се живеј 21ви век сме, сите тие се повеќе упатени од сите како тебе шо се дешавa, никој во лигата нема убо мислење за него и чиста среќа шо е во Пелистер нема ниту еден клуб да го земи во својте редови повеќе оти се си исплука од пуста пара.

МЗТ е во криза Смит беше во Америка пред 2-3 дена се врати нивен најдобар играч досега вчера играпе само 12 минути, Петков беше аут со Куманово се мачеа со Маџари се мачеа вчера беа и без Крстевски, Војдан влезе од клупата Магдевски 2 поени, во секој нормален меч друг ова ќе оди 20+ разлика кога ќе се разигра МЗТ.

Коментарите тргнати зошто? На татко му е клубот? Дај да си пишиме некој коментар нека отворат нека бидат мажи.

На Антич црна дамка му беше само промената на името, сите други играчи со две раце одеа да играт за Македонија, а сега од ко дојде новиот селектор нема никој да му игра, впрочем се виде од резултатите и од составот на проследните пред квалификации. А после она вчера шо се деси и то малку шо остана ќе се откажи и нема да му игра, ја донесоја кошарката на рамниште со Азербејџан (ама тука немојш да знајш можи и да не тепат ако го земат пак Зек Ледеј).

Лани имаше играч шо зема и 6500 евра, имаше и една принцеза друга (македонски играч) со плата од 3000 евра. Ама еден чоек ги купи со то шо нацрта две детелинки на терен. Има уште муабети од ланската сезона кој не се за во јавност, за да не се наштети на некои играчи.

Screenshot_20251114-185036_Facebook.jpg

Еве колку "суделе" добро судиите со мзт....
Ама не, експертите од Битола пуштени на најјако во секој спорт :icon_mrgr:
Во нормална лига би јаделе уште посолена суспензија, ама то е пак ќе речам нема ист критериум Пелистер и Мзт во лигата, ама ќе дојди некој мекуш од ск сега и ќе ми реплицира овде муда за бубрези, судењето беше дно.(точка)

Прегледај го приврзокот 460732

Еве колку "суделе" добро судиите со мзт....
Ама не, експертите од Битола пуштени на најјако во секој спорт :icon_mrgr:
Во нормална лига би јаделе уште посолена суспензија, ама то е пак ќе речам нема ист критериум Пелистер и Мзт во лигата, ама ќе дојди некој мекуш од ск сега и ќе ми реплицира овде муда за бубрези, судењето беше дно.(точка)
Абе брат дека беше лошо беше но исто дека се појаки од нас ,исто како и тоа дека сме имале и многу полошо судење од ова да не речам дека ова е новотонормално ,сега е разликата шо прецедател е тој од кожуф а тој истото го кладе нашиот за селектор шо значи сега се други на власт за тоа е ова соопштение и казни но се знај пак на крајот како ќе заврши сезоната фалат кај нас уште многу квалитет и играчи

Denes izigraa odlicno vtoro poluvreme protiv Kumanovo I zasluzena pobeda.Me iznenadi prepolnata sala,nesum siguren kolku gledacei beri renoviranata sala ama ubo izgledaa polni tribini.

Mnogu pojaki nasite i zasluzeno pobedija no se mislam deka sekade ke ne secat sudiite plus ovaa kaznata so mu ja dadoja ke ima kontra efekt sega site protiv nas ke sudat oti tie se baska sekta sudiite nemaat vrska so kfm so sakaat ke si pravat denes srekja izdrzavme na drug pat ne sum siguren so site se skaravme so znaci drugite ke igraat protiv nas poradi site soopstenija posledno vreme

Ајде надвор од навивачки препукувања мој некој впечаток од утакмицара :D
Имате интересна екипа ама исто ви се базира на странци исто како нас слаб квалитет на домашни играчи иако Стајиќ со 3 тројки ја реши у 4/4 а ние 0 од 5.
Со квалитет сме тука некаде и ќе победи тој што ќе му тргне шут на крај а ние тука мислам сме доста послаби.
Честито победа.

ама ќе дојди некој мекуш од ск сега и ќе ми реплицира овде муда за бубрези, судењето беше дно.(точка)
Кога ќе размисли убаво човек, може и тоа што ве измолзи Мац со пари за овие четири години и му проаѓа приказната како претходно што проаѓаше во клубови како Лирија и Блокотехна, па и не сте баш за жалење да ти кажам.

На крај ќе си ја префрли целата приказна во Маџари, а на вас ќе ви остане да си приспомнувате како за четири години влегле повеќе од 2.5 милиони евра во клубот, а вие лани не успеавте да поминете ни 1/4 финале во Македонија (купот што го изгубивте со 30 разлика не го ни спомнувам).

Ама ја знаеш старата народна со овците и волната? Ако не ја знаеш, ќе ја сфатиш на крајот од сезонава :D

Кога ќе размисли убаво човек, може и тоа што ве измолзи Мац со пари за овие четири години и му проаѓа приказната како претходно што проаѓаше во клубови како Лирија и Блокотехна, па и не сте баш за жалење да ти кажам.

На крај ќе си ја префрли целата приказна во Маџари, а на вас ќе ви остане да си приспомнувате како за четири години влегле повеќе од 2.5 милиони евра во клубот, а вие лани не успеавте да поминете ни 1/4 финале во Македонија (купот што го изгубивте со 30 разлика не го ни спомнувам).

Ама ја знаеш старата народна со овците и волната? Ако не ја знаеш, ќе ја сфатиш на крајот од сезонава :D
Точно. Ќе ги повлечи сите мак играчи со себе, останатите во МЗТ и Пелистер ќе свири.

Точно. Ќе ги повлечи сите мак играчи со себе, останатите во МЗТ и Пелистер ќе свири.
Epa normalno toj e sega selektor isto so praj Kiro vo rakometo so Alkaloid ke praj I Mac za Madzari a so rekoja aj stranci se naogaat no sonasni igraci nema za lek site so cinat se vo mzt i tuka se praj razlikata vo ligata

Denes izigraa odlicno vtoro poluvreme protiv Kumanovo I zasluzena pobeda.Me iznenadi prepolnata sala,nesum siguren kolku gledacei beri renoviranata sala ama ubo izgledaa polni tribini.
Не си не прател доволно. Општо познато е дека Куманово живее за кошарката.
Финалињата со МЗТ кога ги имавме прајм Аце, Димчевски, Луковиќ, Мандиќ, Мачки у свои најдобри години, Младеновиќ на 1 исто по 7000 имаше внатре бидејќи беа клупи а не столчиња, не се ни седеше. Буквално имаше луѓе што стоеја секаде, скали, покрај трибини, горе на последните редови.

Атмосферата се еба едната година кога им направивме брејк во првата утакмица од финалето, и ние бевме тоа е тоа само да издржиме на домашни и ја зимаме. Испровоцираа инцидент, првото ливче хартија кога летна на терен они истрчаа во соблекувална и бараа празнење на сала, нормално никој не сакаше да си иде и со цел памет, кој и да беше тој што ја донесе одлуката насилно да ја празни салата кучињата на ЕБР почнаа да маваат по се, буквално. Видовте кај е навивачката група горе дури, они од долниот дел кај што имаше родители со деца, стари луѓе и жени почнаа да удираат се.

До ден денес никој не сносеше одговорност за прекумерна употреба на сила. Во такви ситуации ја прекинуваш утакмицата и ја преигруваш друг ден ако е толку "загрозена безбедноста". Од тука, хејтот према МЗТ се покачи на х100. Знаевме дури беше минатото ВМРО дека они не смееше да изгубат посебно не од Куманово, кој што беше клуб од упориште на СДСМ спонзориран од тие пари. Ама, да тепаш цивили ради утакмица ...

Да не ви бегам премногу оф топик, честито победата со задоцнување, нека има повеќе вакви здрави дербиња. И во нашата тема реков дека најдобра кошарка се играше кога имаше најмногу активни групи во кошарката. Ние, Лозари, ФА, ЦПБ, Ајдуци.

Биче ли ново соопштење из великог стручњака Марјана Илиевског, зна се ли шта?

Некни ја наместија со тие во европа, денес се посраа како по обичај во Гостивар а буџет за второ место имаме

Овај Гостивар беше готов да изгуби од Ангели, губеа и 20 разлика. Ангели е тим со 0 странци и второлигашки играчи, чиста среќа Абрам погоди 5 тројки преку раце степбекови, ако можевте да се вадите дека Маџари се јаки, па со Гостивар ич не треба вадење.

Најлошиот Гостивар во поновата историја е овај, ни пари имат ниту странци одбраја освен тој плејот Абрам, другото е се левел на втора лига. Кој прати мкд баскет овај пораз го класифицира како резил на годината.

Петрович лекција на нашите му одржа, штета шо од старт беше осуден од задкулисни и глупи игри па не го покажа то шо го знај.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom