Фан клуб: Пелистер!

• Креатор на темата Креатор на темата Il Chino
  • Време на започнување Време на започнување
Aj da gi kazime da ne se lazime Staic,Katadzovski plus Mac pa stramota vaka da gubime a raka klavam deka so ovaj sostav mozi da gazime ako sakame I drugi ima sum sumlivi samo crncite ne se vo igra 100%

Sent from my SM-S901B using Tapatalk

Ова е криминал не сме ќори ај вистина бевме слаби порано немаше пари но ова шо го прат е ебање на здрав мозок фрлаат во аут ,грешно до даваат и Мац точно ги ротира па ако треба ќе ги клај дрвата дивјаковски и сашунџиев а Стаич и посебно Караџовски ако сам можи да ги тепа овие со тројки од 9 метри само најдоа село без кучиња оти другите се бетер за во клубот па овие си прат забава со наши пари !

Sent from my SM-S901B using Tapatalk

Па и јас си ја пишав 2ка, на 1.55 квота...поклонче :pivo2:

Па и јас си ја пишав 2ка, на 1.55 квота...поклонче :pivo2:
Пола од парите на Стаиќ а пола на Караџовски да му ги дајш [emoji3] ќе треба најсмешни видео инсерти да се напрај од денешниот натпревар па она Најдовски вакви "грешки" нема да прај

P.s. Најјак е Мац ако му тргни на босанецот или црнците ќе ги седни на клупа [emoji20]

Denes pak vi e mestenka chisto da si znaete
Автоматски споено мислење:

Karadzovski stajic i trenero arno ve kasapat

ova uste pred nova godina vi go pravea ama posle ve zamackuvaat oci tepaat 140-60 u ligata heh

Ајт скурца, честито пласман во топ8 !
Нерви се кинат со кошарката од +22 разлика ти идат само на +2, Карпентер ги силова 7 тројки, каква машина во тимот ! Карадерс исто многу клучни поени, каква одбрана игра капа до под :cuc: мора да се напомени дека скоро цела последна четвртина играше со 4 фаула, кога се овие двата над 20ка нека дојди кој сака :D

п.с. И Подгорица ќе го јади Сабота ;)

Ајт скурца, честито пласман во топ8 !
Нерви се кинат со кошарката од +22 разлика ти идат само на +2, Карпентер ги силова 7 тројки, каква машина во тимот ! Карадерс исто многу клучни поени, каква одбрана игра капа до под :cuc: мора да се напомени дека скоро цела последна четвртина играше со 4 фаула, кога се овие двата над 20ка нека дојди кој сака :D

п.с. И Подгорица ќе го јади Сабота ;)

042973613ccfbbcc14bb1d63e1b0a1f8.jpg

Брао бе Пеце[emoji482]

Немојте вака ќе ве научи кој сте ќе ве брка низ град Мац па најјако го остава помошникот да дава изјава [emoji16] а можиме и против Домжале да играме ако сакаме нема врска шо ќе бидат домаќини

Немојте вака ќе ве научи кој сте ќе ве брка низ град Мац па најјако го остава помошникот да дава изјава [emoji16] а можиме и против Домжале да играме ако сакаме нема врска шо ќе бидат домаќини

Леле да молчиме штом е ваква работава Гоки[emoji16][emoji40]

Ја чекам изјавата на "неприкосновениот"... Дали и ова е резултат на неговата макотрпна работа

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom