Фан клуб: Пелистер!

• Креатор на темата Креатор на темата Il Chino
  • Време на започнување Време на започнување
Петрович е слободен, плус битолчанец е... Сигурен сум дека со овај тим ќе извај подобри резултати од овај преварантот Мац.

Јас само неможам да се начудам кој му дал Х.000€ плата на Илиевски и за што????? Тежок преварант!

п.с. Подобро упатените знаат за која сума станува збор
4-5 илјади евра и то на 2 сезони, значи и вгодина е наш. :D
Јас не го знам ликот, ама како му влегва под кожа на навивачи, играчи, па и раководни лица чудо нешто. Претходната управа на заминување му го закачи овај договор од шо му стана толку мил,а и Пеце видовме кој оргазми ги доживеа пред 2-3 недели дека залепиле со самолеплива Пелистер Битола на паркетот, сето то благодарение на Мац. :D

4-5 илјади евра и то на 2 сезони, значи и вгодина е наш. :D
Јас не го знам ликот, ама како му влегва под кожа на навивачи, играчи, па и раководни лица чудо нешто. Претходната управа на заминување му го закачи овај договор од шо му стана толку мил,а и Пеце видовме кој оргазми ги доживеа пред 2-3 недели дека залепиле со самолеплива Пелистер Битола на паркетот, сето то благодарение на Мац. :D

Браво за постот погоре. Инаку баскет натпреварувачка сезона трае 10 месеци а батево за две сезони или 20 месеци ќе инкасира 100.000€. Мислам дека е импресивна сума за мкд услови и никаков спортски резултат.

Има договор за џабе прајме муабет тука и се напињаме рибата смрди од главата и крив е кој му даде зелник да јади а не оти го јади ,штета а баш бев убеден дека можиме со Феникс пак не вратија во прво оделение и ни кажаа кај нив местото во Макбаскетот само ме плаши шо ова можи да ни се деси и во ракометот и фудбалот

Sent from my SM-S901B using Tapatalk

Има договор за џабе прајме муабет тука и се напињаме рибата смрди од главата и крив е кој му даде зелник да јади а не оти го јади ,штета а баш бев убеден дека можиме со Феникс пак не вратија во прво оделение и ни кажаа кај нив местото во Макбаскетот само ме плаши шо ова можи да ни се деси и во ракометот и фудбалот

Не случајно му е даден договор[emoji4] Инаку највеќе што ми е криво е што се нема никаков сенс или да се види барем кај комшииве што ни се до газ мислам на Србија... традиционално купот го играат во Ниш... а ние гревови сме земале во распадната сала... кога веќе пдлучиле во Скопје да се игра незнам зашто не се игра во Борис Трајковски или Јане Сандански... нешто што прво ми паѓа на памет е Велес има убава сала и одма би го тргнал купот да биде ван Скопје засекогаш! Инаку зашто да не би се играл во Битола, Кавадарци или Охрид на пример...

Не случајно му е даден договор[emoji4] Инаку највеќе што ми е криво е што се нема никаков сенс или да се види барем кај комшииве што ни се до газ мислам на Србија... традиционално купот го играат во Ниш... а ние гревови сме земале во распадната сала... кога веќе пдлучиле во Скопје да се игра незнам зашто не се игра во Борис Трајковски или Јане Сандански... нешто што прво ми паѓа на памет е Велес има убава сала и одма би го тргнал купот да биде ван Скопје засекогаш! Инаку зашто да не би се играл во Битола, Кавадарци или Охрид на пример...
oti taka mu odgovara na gospodataa .. uste ne zakluci deka sve e plateno i sve aramii od eden do posleden ,samo skopski ekipi se forsirat. ebati drzavata vo sekoj sport istoto ke ti ebam i kosarka i fudbal i rakomet ajt tamu

Не знам како изгледаше на Тв ама во сала уште од почеток се гледаше како ќе заврши утакмицата. Кај немавме среќа на крај (од обрач 4 шута излегоја од нив 2тројки, за слободните да не зборам) Судењето очај и на крај Трајковски маме ни еба ај шо погоди погоди то е, ама она зборање со суди барање топки лигаење нигде го нема. Ни тренер е крив ни никој, тој црта акција после тајм аут овие не завршен ја губат топката и се оди во курац. Тое господата на клупа 3ца шо седат за кој кур се ??? Ама како шо вика Горан се се заборава само резултати се памтат а то е дека Феникс ќе игра финале :place:

Не знам како изгледаше на Тв ама во сала уште од почеток се гледаше како ќе заврши утакмицата. Кај немавме среќа на крај (од обрач 4 шута излегоја од нив 2тројки, за слободните да не зборам) Судењето очај и на крај Трајковски маме ни еба ај шо погоди погоди то е, ама она зборање со суди барање топки лигаење нигде го нема. Ни тренер е крив ни никој, тој црта акција после тајм аут овие не завршен ја губат топката и се оди во курац. Тое господата на клупа 3ца шо седат за кој кур се ??? Ама како шо вика Горан се се заборава само резултати се памтат а то е дека Феникс ќе игра финале :place:
Горан уште нешто вика времиња ама не слушате судиите и федерациите плус политика и партии ние никогаш нема да видиме титула ако не си ја средиме работата од горе на долу кој сака да дојди во било кој спорт (играчи,тренери плати триста чуда)немаме шанси да не си прајме бајрам со умот

Индијанци е мал збор за ова шо се дешавало на Кале и работи пак Бт коплексот плус за Мац шо сњ фаќа со сите лани Нури со тфт сега Боки со овие феникс исто шо значи ние си сме криви отворени шутој промашваме ништо не играме во одбрана тајмаут не се викна ко требаше и ојде јабана утакмицата ја гледам снимката и не можам да поверувам како изгубивме "лесно" ако сакаме нешто повеќе освен со судиите мора да си земиме центар па кој стигна не надскока, вчера и денес а играат некој со повреди и температура

Абе дури свршват луѓето на Мац и на оние сите кои се слатко речиви во било кој спорт, а ништо од сето то, ние ќе си бидиме ВЕЧНО ВТОРИ (последни) во сите спортој... шо сега купот го бараме и ние, в сала со боја Пелистер и Битола ни напиша и детелинка ни нацрта, за титула има време:свиркам:

Бранислав Џекич слободен од Еуро Никел
Пол Џексон слободен изгледа од Работнички.

Нека го бркат то телето Мустафица немом да го гледам веќе 0 поени има, а странец е.

ТФТ meanwhile го потпишва Марко Симоновски.

Бранислав Џекич слободен од Еуро Никел
Пол Џексон слободен изгледа од Работнички.

Нека го бркат то телето Мустафица немом да го гледам веќе 0 поени има, а странец е.

ТФТ meanwhile го потпишва Марко Симоновски.
Проблемот е ако оди муатафица ќе замини и другиот босанец а и да ги бркаме и други да земиме пак џабе максимум финале во завршницата

Никола Силаџи старо-нов играч на Пелистер, откако претходно пред 2 сезони беше исто кај нас, играч под обрачите висок 2,05, доаѓа на местото на Мустафица кој замина во КК Чаир.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom