П
Пљампач
Гостин
Петрович е слободен, плус битолчанец е... Сигурен сум дека со овај тим ќе извај подобри резултати од овај преварантот Мац.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
4-5 илјади евра и то на 2 сезони, значи и вгодина е наш.Јас само неможам да се начудам кој му дал Х.000€ плата на Илиевски и за што????? Тежок преварант!
п.с. Подобро упатените знаат за која сума станува збор
4-5 илјади евра и то на 2 сезони, значи и вгодина е наш.![]()
Јас не го знам ликот, ама како му влегва под кожа на навивачи, играчи, па и раководни лица чудо нешто. Претходната управа на заминување му го закачи овај договор од шо му стана толку мил,а и Пеце видовме кој оргазми ги доживеа пред 2-3 недели дека залепиле со самолеплива Пелистер Битола на паркетот, сето то благодарение на Мац.![]()
Има договор за џабе прајме муабет тука и се напињаме рибата смрди од главата и крив е кој му даде зелник да јади а не оти го јади ,штета а баш бев убеден дека можиме со Феникс пак не вратија во прво оделение и ни кажаа кај нив местото во Макбаскетот само ме плаши шо ова можи да ни се деси и во ракометот и фудбалот
Sent from my SM-S901B using Tapatalk
oti taka mu odgovara na gospodataa .. uste ne zakluci deka sve e plateno i sve aramii od eden do posleden ,samo skopski ekipi se forsirat. ebati drzavata vo sekoj sport istoto ke ti ebam i kosarka i fudbal i rakomet ajt tamuНе случајно му е даден договор[emoji4] Инаку највеќе што ми е криво е што се нема никаков сенс или да се види барем кај комшииве што ни се до газ мислам на Србија... традиционално купот го играат во Ниш... а ние гревови сме земале во распадната сала... кога веќе пдлучиле во Скопје да се игра незнам зашто не се игра во Борис Трајковски или Јане Сандански... нешто што прво ми паѓа на памет е Велес има убава сала и одма би го тргнал купот да биде ван Скопје засекогаш! Инаку зашто да не би се играл во Битола, Кавадарци или Охрид на пример...
Горан уште нешто вика времиња ама не слушате судиите и федерациите плус политика и партии ние никогаш нема да видиме титула ако не си ја средиме работата од горе на долу кој сака да дојди во било кој спорт (играчи,тренери плати триста чуда)немаме шанси да не си прајме бајрам со умотНе знам како изгледаше на Тв ама во сала уште од почеток се гледаше како ќе заврши утакмицата. Кај немавме среќа на крај (од обрач 4 шута излегоја од нив 2тројки, за слободните да не зборам) Судењето очај и на крај Трајковски маме ни еба ај шо погоди погоди то е, ама она зборање со суди барање топки лигаење нигде го нема. Ни тренер е крив ни никој, тој црта акција после тајм аут овие не завршен ја губат топката и се оди во курац. Тое господата на клупа 3ца шо седат за кој кур се ??? Ама како шо вика Горан се се заборава само резултати се памтат а то е дека Феникс ќе игра финале![]()
Проблемот е ако оди муатафица ќе замини и другиот босанец а и да ги бркаме и други да земиме пак џабе максимум финале во завршницатаБранислав Џекич слободен од Еуро Никел
Пол Џексон слободен изгледа од Работнички.
Нека го бркат то телето Мустафица немом да го гледам веќе 0 поени има, а странец е.
ТФТ meanwhile го потпишва Марко Симоновски.