Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јовановиќ е сосема добар тренер,помошник е доста време на Дуле,знам дека водеше една универзитетска репрезентација на Србија,пред 2-3 години играа со нашата Репрезентација пријателска у МЗТ,Алексиќ играше тогаш!Значи и официјално Дуле е нов тренер на ЦСКА
Дуле фала ти за све,за сите радосни моменти што ни ги донесе и многу среќа и успех во новиот тим.Како и да е знај дека во Партизан си увек добредојден.
Влада Јовановиќ е нов тренер на Партизан.Дали знае некој повеќе за него нека пише.
Највише ми е криво за Весели:nesum:Токму поради Дуле остана во Партизан и одби многу добри понуди а сеа:nesvest:
Јовановиќ е сосема добар тренер,помошник е доста време на Дуле,знам дека водеше една универзитетска репрезентација на Србија,пред 2-3 години играа со нашата Репрезентација пријателска у МЗТ,Алексиќ играше тогаш!
Водеше доста утакмици на Партизан,повеќето се од домашната лига нормално и пријателските ,иначе екстра ги водеше со звезда последната цело второ полувреме,баш тогаш ги утепавме циганчињата.
Не сум сигурен дали е за прв тренер ама ако клубот има озбилни амбиции за во иднина а има јас не би ризикувал со него ,мислам дека така ќе постапат и од управата и ќе земат некој искусен стратег!
Поповиќ е многу блиску до потпишување.
Иначе штом си иде Планиниќ нека дојде кај нас,многу звер играч е .
Хрват у Партизан?
Добро ти е?
Уште не можам, а и неќам да повервам во ова шо го читам, така да ќе чекам официјална изјава на страницата на клубот![]()