Фан клуб: Партизан!

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Не можам да го замислам Партизан без Дуле.Мајсторе фала ти за сета радост што ни ја донесе....И после некоја година те чекаме да се вратиш (L)

Преговараат со Сале Џорџевиќ ,уште една легенда на клубот :)

Некаде пишуваше дека Сале Национале имал понуда да биде тренер на Бенетон од Тревизо... ама дај Боже да дојде кај нас :wink:

Значи и официјално Дуле е нов тренер на ЦСКА:toe:
Дуле фала ти за све,за сите радосни моменти што ни ги донесе и многу среќа и успех во новиот тим.Како и да е знај дека во Партизан си увек добредојден.
Влада Јовановиќ е нов тренер на Партизан.Дали знае некој повеќе за него нека пише.
Највише ми е криво за Весели:nesum:Токму поради Дуле остана во Партизан и одби многу добри понуди а сеа:nesvest:

Pitao sam dragog Boga da li navija za koga,tad andjeli mi kazase u stihu,gore na onom svetu,u svom kabinetu on na zidu drzi Duletovu sliku.Pricase mi mnogi ljudi o coveku cudne cudi neki rekose mi ne postoji bolji,saznao sam istog dana da je vodja Partizana da na celo gordo stoji.Kazu da je cudotvorac,da mu nije vazan novac,da je njegov zivot crno bela boja...armija s juga bi za njega ako kaze da mu treba dala krvi i oba oka svoja

Се наежив еј....

Значи и официјално Дуле е нов тренер на ЦСКА:toe:
Дуле фала ти за све,за сите радосни моменти што ни ги донесе и многу среќа и успех во новиот тим.Како и да е знај дека во Партизан си увек добредојден.
Влада Јовановиќ е нов тренер на Партизан.Дали знае некој повеќе за него нека пише.
Највише ми е криво за Весели:nesum:Токму поради Дуле остана во Партизан и одби многу добри понуди а сеа:nesvest:
Јовановиќ е сосема добар тренер,помошник е доста време на Дуле,знам дека водеше една универзитетска репрезентација на Србија,пред 2-3 години играа со нашата Репрезентација пријателска у МЗТ,Алексиќ играше тогаш!
Водеше доста утакмици на Партизан,повеќето се од домашната лига нормално и пријателските ,иначе екстра ги водеше со звезда последната цело второ полувреме,баш тогаш ги утепавме циганчињата.
Не сум сигурен дали е за прв тренер ама ако клубот има озбилни амбиции за во иднина а има јас не би ризикувал со него ,мислам дека така ќе постапат и од управата и ќе земат некој искусен стратег!

Јовановиќ е сосема добар тренер,помошник е доста време на Дуле,знам дека водеше една универзитетска репрезентација на Србија,пред 2-3 години играа со нашата Репрезентација пријателска у МЗТ,Алексиќ играше тогаш!
Водеше доста утакмици на Партизан,повеќето се од домашната лига нормално и пријателските ,иначе екстра ги водеше со звезда последната цело второ полувреме,баш тогаш ги утепавме циганчињата.
Не сум сигурен дали е за прв тренер ама ако клубот има озбилни амбиции за во иднина а има јас не би ризикувал со него ,мислам дека така ќе постапат и од управата и ќе земат некој искусен стратег!

И јас сакам да земат некој искусен стратег али и на управата им е повеќе од јасно дека со заминувањето на Дуле шансите во Евролига да се направи некое чудо се сведени на нула:toe:Е сеа се мислев за овој Јовановиќ дали би бил добар или не ама па ако оди Дуле според мене тој би го зел со себе цел стручен штаб од Партизан:raz:така да нема шанси да биде овој да ни биде тренер.

Уште не можам, а и неќам да повервам во ова шо го читам, така да ќе чекам официјална изјава на страницата на клубот :(

100% е ,се шпекулира дека Мариќ и Весели ќе одат исто кај него!!!

Мариќ ќе оди сигурно, цска нуди и за него 1 милион евра, а за Весели, се надевам дека ќе остани. Изглеа и Бо ќе заврши во ЦСКА, Планинич ќе си оди од кај нив, па многу веројатно е. А инаку, клубот одгодина ќе се вика Партизан МТС, нов спонзор и клубот ќе добива по 2 милиони евра/сезона. И, се шпекулира за нови играчи, спомнувани имиња се: Гордич, Бојан Попович, Дашич и Боби Марјанович како замена за Мариќ.

Поповиќ е многу блиску до потпишување.
Иначе штом си иде Планиниќ нека дојде кај нас :),многу звер играч е .

Штооо??? Дуле си одии??? аааххх...како и да е, голема работа заврши до сега, и сите треба да му бидат благодарни! и, Узми Дуле Евротитулу!!! (коа не можеше со Партизан, нека земе со ЦСКА следнава сезона!)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom