Фан клуб: Партизан!

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Бев отсутен неколку денови и сега читам за Дуле............солзи ми протекоа.

http://sport.blic.rs/Kosarka/Domaca-kosarka-i-NLB/180580/Vlada-Jovanovic-zvanicno-trener-Partizana

Јој човече кој поглед го има:nesvest:Мислиш со поглед ќе те убие:pishtoldz
Него не ви е нешто познато во врска со ова:raz:Пазите во 91 Дуле замина од Партизан и на негово место дојде сосема анонимец од Чачак Обрадовиќ и одма на врвот на Европа.Сеа историјата се повторува Дуле замина а на негово место дојде Чачанец:vozbud:

Боље е овој бе :)
Звер е ,мене многу ми се свиѓа како игра,ако го потпишеме ќе биде екстра!!!

Значи повеќе од јасно е дека го продаваме Бо ова лето:toe:

Одамна се знае тоа ,и Робертс си оди,реално беше за очекување и нема место за разочарување.
Миросављевиќ,Клобучар,ако дојде Поповиќ ќе имаме многу јак тим според мене,Весели и Мариќ остануваат изјавил Тодориќ,Мариќ има да прави ршум сезонава ,само повреди да го заобиколат.
Узми Владо ЕВРОТИТУЛУ :)

Одамна се знае тоа ,и Робертс си оди,реално беше за очекување и нема место за разочарување.
Миросављевиќ,Клобучар,ако дојде Поповиќ ќе имаме многу јак тим според мене,Весели и Мариќ остануваат изјавил Тодориќ,Мариќ има да прави ршум сезонава ,само повреди да го заобиколат.
Узми Владо ЕВРОТИТУЛУ :)

Се споменува и репрезентативецот Саша Паунич екстра играч. :)

Пауниќ ми е многу екстра играч,лани што го гледав на Европско ми остави супер впечаток,и 100 пати подобро да дојде тој него Бојан Поповиќ.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom