Фан клуб: Партизан!

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
1 : 0 за Звезда ...

Брееееее, што ти се вика комплекс :)

1 : 0 за Звезда ...

Брееееее, што ти се вика комплекс :)

Чисто информативно прашав, бидејќи освен што погледам Партизан некогаш, или натпреварот или резултатот, друго не сум видел и затоа прашав...:)

В ред Миле, има фан-клуб Звезда за да си прашаш ко чоек, вака испаѓа тоа шо го реков у претходниот пост :)

Не ме зезај жити се комплекс,барем за кошарка да не правиме муабет:)

Немаат врска резултатите со тоа, тоа обично у потсвеста се врежува и останува таму па уште и се пренесува на наредните генерации :)

хаха колку само не,имаВме комплекс според вас за фудбал,тоа е само медиумите што просераваат дека Партизан нема тепано 8 години дома,уствари на последните 10 утакмици дома Партизан и звезда имаат по 1 победа и 8 нерешени.
Кошарка нема што да се бори последните 22 утакмици 20 пати тепа Паризан.
ДОМИНАЦИЈА
Ако,нека имаме копмлекс ваков,мерак е:)

Утре уште една победа и ФИНАЛЕ:helou:

ја уште сега го чекам финалето Партизан-Жлезда и не ми се гледа оти го знам резултатот ама ќе биде интересно сепак

И повторно против звезда ќе освоиме ТИТУЛА:vozbud::vozbud:

poraz od xemofarm 67-79 ..namalija na 2-1 vo pobedi

Ова не требаше да се случи со Хемофарм, па и на домашен терен... првата и последната четвртина катастрофално и таму е изгубена утакмицата... ама ајде се игра до 3 добиени и со евентуална победа на Хемофарм на домашен терен, евентуалната мајсторка пак ќе се игра во Пионир :toe:

и оти вака ни прават внесуваат неизвесност и мала доза на нервоза...ама убеден сум дека ќе поминат со брејк на гостински терен

Ајде ајде ќе победиме во гости.Нема разочарување:smir::helou:

Нема врска,ќе тепаме у Вршац,ама безвезе ќе се умараат повеќе.

I dalje vjerujemo da ce se Partizan plasirati u Finalu ali zasto bi to uradio lagano kad moze prvo da iznervira navijace a onda da osvoi i 8 TITULU:toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom