Фан клуб: Партизан!

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Deneska vo 18:00 vtor natprevar od finaleto pomegu zvezda - partizan...
direkten prenos na RTS 2 a snimka na RTS Satelit vo 00:15

zvezda - partizan 54-68 uste edna pobeda nad ciganite..vo serii vodame so 2-0 ni fali uste 1 pobeda

хахаха,КК Партизан-КК Следна Сезона 2-0
Абре до кога веќе идна сезона,идна сезона,де млади ви биле играчите де дувало ветер,сила си е сила,8 по ред кога ќе земете слободно курчете се до тогаш ТИШИНА.

Ајдеее уште една победа и после фудбалот Дупла Круна и во Кошарката...

ТИ ЗА ТРОФЕЈ НИСИ РОЏЕНА, ПОГРЕШНО СИ Звездо ВОЏЕНА... И ЗАТО ТИ НИЈЕ ДАТО ДА ОСВОЈИШ ЈЕДНОМ ЗЛАТО, НИ НАШЕ НИ ОНО ЈАДРАНСКО!!!!!!!!!!! :vozbud:

Да честитам и јас инаку уште една победа над вечните пациенти:vozbud::vozbud::vozbud:
Не ја гледав утакмицата,бидејки нема што да се гледа веке...:smir:

Ј**и ДУЛЕ Г***е Ц****е:vozbud::vozbud::vozbud:

Дај бе поќе ко ќе игра Партизан кошарка нека не кажват ни на телевизија ни на интернет. Ми се смачи да ги глеам, само победват:pos2:

Дај бе поќе ко ќе игра Партизан кошарка нека не кажват ни на телевизија ни на интернет. Ми се смачи да ги глеам, само победват:pos2:

Poslednta utakmica ne se ispusta ke diga pexarot..
Vo ponedelnik vo 19:30 vo Pionir ..PARTIZAN - zvezda

ke se peee TITULAA TITULAAA SLAVICE CE SE TITULAAA PARTIZAN JE SAMPION

Дечки,ќе ја има ли утакмицава пренос на РТС сателитска??
Ја прошлата утакмица како снимка ја глеав,затоа прашувам,не знам дали ги даваат во живо.:smir:

снимка мислам ќе ја има

Дечки,ќе ја има ли утакмицава пренос на РТС сателитска??
Ја прошлата утакмица како снимка ја глеав,затоа прашувам,не знам дали ги даваат во живо.:smir:

Ima Direktno na RTS 2
A Vecer vo 23:20 snimka na RTS Satelitska

Poraz od Zvezda 58-63..Zvezda namalija na 2-1 vo pobedi

Знаев... така беше и ланското финале... поведовме 2:0 и потоа Звезда доби еден натпревар, но Партизан не дозволи изненадување и победи во четвртиот натпревар и стана Шампион... а овака беше и во полуфиналето со Хемофарм кога изгубивме на домашен терен, па потоа победивме со 3:1... се надевам дека уште во наредниот натпревар ќе победиме :vozbud:

A таман мислев да честитам титула, бакљите џабе ги потрошија на крај...
Добра текма, се радувам што се продолжи серијата, па нека биде вака борбено и у наредната...:helou:

Леле навијање:vozbud::vozbud:
Тоа е со бакљите беа спремани за вчера,ама ајде идната утакмица ќе се палат пак:)

Дај ставите клип од навивањето на вчерашната утакмица...:helou:

После дождот секогаш сонце.[SIZE=-1]Šut za tri 2 od 22 (Tripković 0 od 6).Волим Партизан:helou:
[/SIZE]

[SIZE=-1]
[/SIZE]

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom