Фан клуб: Партизан!

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Момци пред се честито победа...
Да прашам нешто па ако има некој поупатен нека каже...
А играев во кладилница утакмицава и а играв 147+ кошеве.Во регуларниот дел заврши под тоа а со продолжениата над тоа (значи како шо треба).Да не знаете точно како се рачуна.Претпоставуам дека е до регуларниот дел но да не е нешто различно за кошарка.Фала позз

Момци пред се честито победа...
Да прашам нешто па ако има некој поупатен нека каже...
А играев во кладилница утакмицава и а играв 147+ кошеве.Во регуларниот дел заврши под тоа а со продолжениата над тоа (значи како шо треба).Да не знаете точно како се рачуна.Претпоставуам дека е до регуларниот дел но да не е нешто различно за кошарка.Фала позз
Само регуларниот дел ти важи.:helou:

Дури сеа успеав да се смирам. Најискрено, овој Партизан со ваква игра заслужува во 1/8 финале. За овој натпревар немам што да кажам, коментаторот рече дека неискуството на Партизан може да го победи. А кое е тоа искуство на Уникаха да имаш предност од 11 коша разлика, а на крајот да се радуваш што воопшто имаше продолженија. Сите велеа дека победата на Партизан над ЦСКА била очекувана, наместена итн, ова победа над еден од најдобрите шпански клубови докажа дека Партизан може да се носи со секој клуб од Европа. Утре само грците да победат и се е готово, ха па и да не победат наредната ќе има: „Дошао је и тај дан, јебо вас Партизан..... “

A јооој како смо разбуцали Шпанце :pos2:

Браво шампиони, мајстори свака вам част ви сте понос Југа

Пуниииии :pos2:

Дури сеа успеав да се смирам. Најискрено, овој Партизан со ваква игра заслужува во 1/8 финале. За овој натпревар немам што да кажам, коментаторот рече дека неискуството на Партизан може да го победи. А кое е тоа искуство на Уникаха да имаш предност од 11 коша разлика, а на крајот да се радуваш што воопшто имаше продолженија. Сите велеа дека победата на Партизан над ЦСКА била очекувана, наместена итн, ова победа над еден од најдобрите шпански клубови докажа дека Партизан може да се носи со секој клуб од Европа. Утре само грците да победат и се е готово, ха па и да не победат наредната ќе има: „Дошао је и тај дан, јебо вас Партизан..... “

Ако утре победи Панатинаикос, Партизан е сигурен патник во 1/4 финалето,каде што бевме онаа година,а каде и што заслужуваме-во најдобрите 8 на континентот...Одлична игра на Партизан,успеа да се врати по негативата и на крај со одлични завршни 5 минути и дојде до оваа мнооогу важна победа......:vozbud:

ПАРТИЗАНЕ,ПАРТИЗАН ОЛЕ ОЛЕ,САМО ЈЕДНО ИМЕ ЗНАААМ-ПАРТИЗАН БЕОГРАААД

АУУУУУ,утакмицата беше лудило,Лазме ѕвер,Величковиќ исто,сите изиграа супер,во продолжение Рашиќ им брцна 2 тројки,мерак.Уште утре да тепа Панатинаикос и крај,Партизан заслужи да оди во 1/4 финале.
БРАВО ШАМПИОНИ

4estita neka ni e pobedata i da ni se mnozat uste mn vakvi pobedi.
PARTIZAN LE PARTIZAN ALEALE SAMO JEDNO IMA ZNAM PARTIZAN BEOGRAD

Jaс сум звездаш али ваква екипа заслужува да оди понатаму и да добие што поголема поддршка за да стигне до Ф4 пошо сеа само небото е граница...
Не верувам дека кај нив ќе дојде до опуштање и дека сметаат дека пласманот во 1/4 финале им е уште сега обезбеден...Очекувам да победат дома со Панатинаикос иако тоа нема да биде лесно и така да го запечатат пласманот во 1/4 финале, а таму да се надеваат на што полесен противник иако кој и да се падне ќе биде многу тешко...

Овој тим може да стигне до Ф4,има потенцијал,дечките пружаат феноменални партии,само нека продолжат вака резултатот ќе си дојде само по себе.

Со мало каснење од мене,со среќа победата,да се радуваме на уште многу вакви победи со нашиот Партизан.Едноставно најдобро изиграа,губеа првин(ќе го скршев ТВ)ама после Дуле ги научи Шпанците како играат и.....тоа беше тоа.Уфрлија во трета.го оставија срцето на теренот,свака част за момците.1\4 финале не ни бега сигурен сум во тоа.----САМО ЈЕДНО ИМЕ ЗНАМ-ПАРТИЗАН БЕОГРАД:smir::salut:

Виц на неделата:
После поразот на Малага,влегува Арчибалд во соблекувална и му вика на Омар Кук:
-Не можам да верувам дека втор пат по ред губам од овие.
Кук погледнува во патосот доле и вика
-Мене ми е осми:vozbud:

Виц на неделата:
После поразот на Малага,влегува Арчибалд во соблекувална и му вика на Омар Кук:
-Не можам да верувам дека втор пат по ред губам од овие.
Кук погледнува во патосот доле и вика
-Мене ми е осми:vozbud:

:pos2::pos2::pos2: Ајјјј од каде ти текна ова бе...иначе за утакмицата,браво за Лазми-мислам дека оваа му е најдобра партија оваа сезона,а вчера добро расположен беше и Трипкович....:helou:

:pos2::pos2::pos2: Ајјјј од каде ти текна ова бе...иначе за утакмицата,браво за Лазми-мислам дека оваа му е најдобра партија оваа сезона,а вчера добро расположен беше и Трипкович....:helou:

Вицот го имаше на официјалната страна на Партизан. Инаку Трипкович немаше своја вечер вчера :) Величкович да но Урош не. Иако постигна 17 поени (5/11) за три + многу промашени зицери и 1-2 изгубена топка, Трипкович може далеку подобро од тоа :smir:

дада вицот е од partizan.net иначе за вчера,најдобри според мене беа Лазме,Величковиќ и Весели.
Тепиќ одамна не изиграл вака,не може да се каже ептен лошо ама некако многу се криеше го немаше у напад,Величковиќ вообичаено вака така си бутна 17 поена,Лазме не му е прва добра утакмица ама вчера беше број 1,Весели секогаш има многу скокови ама вчера тој на 4 секунди до крај може да се каже дека ја реши утакмицата,Трипковиќ изигра нормално,може тој многу подобро ама нема везе.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom