Кајганеро
Немој не ме радуј!
- Член од
- 3 јули 2010
- Мислења
- 2.913
- Поени од реакции
- 2.863
Ваљда не е како што е со Македонците во Тетово?znes i sam kako e sostojbata na albancite vo bitola :S
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ваљда не е како што е со Македонците во Тетово?znes i sam kako e sostojbata na albancite vo bitola :S
Елмазовски?колку си сигурен?
Илир е Торбеш..или поточно кажано Македонски Муслиман.
Ееееееј опасен бил беja sum zborel so ilir personalno i toj mi rece deka SUM ALBANEC zbori odlicno Albanski
izvini za off topik
no ednas idevme vo trening pred utakmicata Shkendija-teteks i eden od nashive mu rece nesto na Ilir na Makedonski a Ilir mu vrati na Albanski... i rece ej so mene samo Albanski...
inaku imeto Ilir e Albansko ime....
ja sum zborel so ilir personalno i toj mi rece deka SUM ALBANEC zbori odlicno Albanski
izvini za off topik
no ednas idevme vo trening pred utakmicata Shkendija-teteks i eden od nashive mu rece nesto na Ilir na Makedonski a Ilir mu vrati na Albanski... i rece ej so mene samo Albanski...
Не знам што е ЕЛмазовски, и не ме интересира, само сакам да кажам дека е многу полесно да се смени име отколку рпезиме.ja sum zborel so ilir personalno i toj mi rece deka SUM ALBANEC zbori odlicno Albanski
izvini za off topik
Во право си, се мислев некое време, но така е правилно.EDIT: КЛАСИ!!!
не си го продал баш за урда! него за поголеми права, а и не он, него некој негов пра пра дедоНа спротивниот табор се обраќам :
Сте учеле ли вие бре Историја ???
Тој сега вашиот Елмазовски е потурчен...Како праеле порано името го мењавале а презимето им останувало тој сигурно бил Христијанин но со доза малку ''ЉУБОВ'' човекот станал муслиман...Си го продал газот за урда!!!! Исти случај и со Босанците...Зошто косоварите немаат такви имиња и презимиња??? Све некој имиња кои немаат врска со православните имиња и презимиња....И не треба за овој да се дига прашина толку...Нека уживаа фанојве у победава !!!