Фан Клуб: Партизан

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Елмазовски?колку си сигурен?:)
Илир е Торбеш..или поточно кажано Македонски Муслиман.

ja sum zborel so ilir personalno i toj mi rece deka SUM ALBANEC zbori odlicno Albanski
izvini za off topik
no ednas idevme vo trening pred utakmicata Shkendija-teteks i eden od nashive mu rece nesto na Ilir na Makedonski a Ilir mu vrati na Albanski... i rece ej so mene samo Albanski...
inaku imeto Ilir e Albansko ime....

ja sum zborel so ilir personalno i toj mi rece deka SUM ALBANEC zbori odlicno Albanski
izvini za off topik
no ednas idevme vo trening pred utakmicata Shkendija-teteks i eden od nashive mu rece nesto na Ilir na Makedonski a Ilir mu vrati na Albanski... i rece ej so mene samo Albanski...
Ееееееј опасен бил бе :pos::pos::pos::pos::pos:

izvini za off topik

Не бе не,кога ќе речеме дека имате талент,вие викате аа не бе што е тоа талент,какано тоа,ми смо со факуљтет свите :pos::pos:

Haha ne vie ste potalentirani,Znaete mnogu dobro sto e ILIR;) Iliri se edni od najstarite pleminja(FIS e na albanski)..i ke kazes deka e Torbesh ahaha:D ama talentirani ste:D

izvini za off topik
Не знам што е ЕЛмазовски, и не ме интересира, само сакам да кажам дека е многу полесно да се смени име отколку рпезиме.
Он има татко/мајка, баба/дедо, може да се види историјата на презимето.

Ах какви луѓе ... Абе форумов е за дискусија во врска со фудбалот а не со историја на имиња и презимиња ..

Кога ви кажав да не дигате фама околу овој натпревар, вие се прскавте тука, се натпреварувавте кој погрден збор
ќе напише... Еве, отиде Шкендија, си прими 4 комада и се враќаат во Македонија, реваншот ќе биде само формалност, ништо од вашите 30.000 гледачи од Косово, странство, Албанија... Ништо и од третата Светска војна, никаде знаме на Балисти, никаде Албанско знаме, никаде Косовско знаме, никаде колење албанци, никаде убивање Срби... Ништо од тоа, а? Премногу значење придававте за овој натрпевар, а и самите потсвесно знаевте дека не си доаѓате со под 3 гола :D... И пенал ви поклонија, и подарокот од судијата незнаевте да го искористите :P

Тоа е тоа, сега за недела дена само да се одигра формално реваншот, да нема груба игра за да се избегнат картони и повреди, па се гледаме во третото коло, каде можни противници ни се "Mogren - Liteks (1:2), Genk, Slovan Bratislava - Tobol (2:0), Pjunik - Viktorija Plzen (0:4), Maribor - Dudelanž (2:0), Bangor siti - Helsinki (0:3), Valeta - Ekranes (2:3), Zestafoni - Dačija (3:0), Malme - HB Toršavn (2:0) i Šamrok - Flora (1:0)."

Најтежок од овие би бил Белгискиот тим Генк, а најлесни би биле Шамрок или Флора, Екранес, не би било лошо и Хелсинки, ланскиот противник или пак словенскиот Марибор :D

Eве ги можните противници само не Генк друг кој сака мислам дека ќе биде лесно..
http://www.mondo.rs/s211837/Sport/Partizan_ceka_zreb_-_Genk_najtezi_rival.html

За вчерашната игра задоволен сум од Едуардо добро се снаоѓа знае да ја изигра и да даде гол и во прво имаше убава шанса но ја фати голманот.Волков добро го замени Лазевски кој мислам дека сеуште е повреден,Бабович стандардно беше одличен по десната страна даваше допки и ги мезеше дефанзивците на шкендија.Пеналот немаше п од пенал но тоа судијата премногу ги толелираше Шкендија цело време фаули за нив имаше остар старт врз Волков не му даде ни жолт.На реваншот се враќа и Раџа така да одбраната ќе биде екстра појака.

изјавата на Станојевиќ
http://www.mondo.rs/s211834/Sport/Fudbal/Stanojevic-_Odlicno_Stojke_i_navijaci_super.html

На спротивниот табор се обраќам :
Сте учеле ли вие бре Историја ???
Тој сега вашиот Елмазовски е потурчен...Како праеле порано името го мењавале а презимето им останувало тој сигурно бил Христијанин но со доза малку ''ЉУБОВ'' човекот станал муслиман...Си го продал газот за урда!!!! Исти случај и со Босанците...Зошто косоварите немаат такви имиња и презимиња??? Све некој имиња кои немаат врска со православните имиња и презимиња....И не треба за овој да се дига прашина толку...Нека уживаа фанојве у победава !!!

Што мешкате сеа баби и жаби темава не за тоа за ПАРТИЗАН Е! и зборете за тоа што ми чуе та*ак*в мене што е он што сака нека биде

На спротивниот табор се обраќам :
Сте учеле ли вие бре Историја ???
Тој сега вашиот Елмазовски е потурчен...Како праеле порано името го мењавале а презимето им останувало тој сигурно бил Христијанин но со доза малку ''ЉУБОВ'' човекот станал муслиман...Си го продал газот за урда!!!! Исти случај и со Босанците...Зошто косоварите немаат такви имиња и презимиња??? Све некој имиња кои немаат врска со православните имиња и презимиња....И не треба за овој да се дига прашина толку...Нека уживаа фанојве у победава !!!
не си го продал баш за урда! него за поголеми права, а и не он, него некој негов пра пра дедо :X3:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom