Фан Клуб: Партизан

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Ќе ги здробиме и Салзбург,сигурен сум.Ајде да се повтори оваа година..

Памтам имав 10 години коа беше ова со Њукасл.Излегов надвор и со маицата од Партизан мавтав и викав.Колку сум се радува леле.Краљ за мене беше бог тогаш,и Чиркович нормално.

После Ливерпул-Милан во Истанбул, ова ми е втора утакмица на која што имало големи шанси да умрам. :)
Иначе мислам дека и Салзбург да ни се паднат ќе ги поминеме.

Татко ми е звездаш уште од мал и кога играат Партизан звезда дома е....:pos2::vozbud::helou:

Со Апоел се паднавме,првата у гости,добро е..
можеше и многу полесно ама и ова е добро!
Има и многу тешки утакмици,добро е што се паднаа доста добри тимови меѓу себе како:
Копенхаген-Стабаек
Висла-Дебрецин
Салзбург-Динамо Загреб

Јас мисам дека и нив ќе ѓи поминеме и потоа ќе ни треба малко среќа за да се паднеме со некој по слаб тим:helou:

Честитки и од мене за победата добра висока победа во гости тоа ни требаше само напред.

6448_1051599825327_1685711962_95029_2985103_n.jpg

Респект за транспарентов...

6448_1051599825327_1685711962_95029_2985103_n.jpg

Респект за транспарентов...
Е баш сега сакав да ја постирам сликава.Не разбирам "Грција е Македонија"?????? Погрешно е напишано или што??? Гробариве нас не поддржуваат или Грчка? Знам дека сте во добри односи со Паок ама после ова незнам.Може некој да објасни стварно не разбирам што е работава.

Е баш сега сакав да ја постирам сликава.Не разбирам "Грција е Македонија"?????? Погрешно е напишано или што??? Гробариве нас не поддржуваат или Грчка? Знам дека сте во добри односи со Паок ама после ова незнам.Може некој да објасно стварно не разбирам што е работава.

Според сликава, не поддржуаа нас...ама незнам дан е фотошоп? Ако е вистина, свака част!

Значи сепак фотошоп
moD29Nujbj.jpg

И од ПАОК биле навивачиве не биле Гробари

Нене, горе са гробари на сликата, а на твоава слика са од ПАОК.

Нене, горе са гробари на сликата, а на твоава слика са од ПАОК.
Како и да е против нас е!!!! Фала им многу на Србите само тоа!! Заборавија кој прв се бунеше против НАТО и што им ја искршивме амбасадата на Америка во Скопје кога го бомбардираа Белград.Фала им многу неможам да ги смислам више

Како и да е против нас е!!!! Фала им многу на Србите само тоа!! Заборавија кој прв се бунеше против НАТО и што им ја искршивме амбасадата на Америка во Скопје кога го бомбардираа Белград.Фала им многу неможам да ги смислам више

Нешто не сфати изгледа. Подгрупа на Гробари транспарентот го напраеле за Македонија (у случајов не брана нас), а од ПАОК нормално го напраеле за нив.

Другари нема шанси да извадиле Гробари за нас транспарент...
Од која причина би иделе директно против Паок?
Монтажа е ова,иначе Гробари немаат извадено транспарент против нас,тоа е од Паок..

Другари нема шанси да извадиле Гробари за нас транспарент...
Од која причина би иделе директно против Паок?
Монтажа е ова,иначе Гробари немаат извадено транспарент против нас,тоа е од Паок..

Тој што ми ја даде сликава, ми кажа дека подгрупа на Гробари го направиле транспарентов против Банат...Членот што бил у таа подгрупа имал корени од Македонија.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom