Фан Клуб: Партизан

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Тој што ми ја даде сликава, ми кажа дека подгрупа на Гробари го направиле транспарентов против Банат...Членот што бил у таа подгрупа имал корени од Македонија.
Епа го знам тоа го читав(знаеш од каде) и не верувај многу во тоа он го кажува тоа колку да ги брани гробари.

Не е од Гробарите тоа..тоа е од мајмуните грчки од ПАОК.Партизан се браќа со ПАОК,Звезда со Олимпијакос.Тоа е од порано.

Другари нема шанси да извадиле Гробари за нас транспарент...
Од која причина би иделе директно против Паок?
Монтажа е ова,иначе Гробари немаат извадено транспарент против нас,тоа е од Паок..

Зошто брат нема шанса да извадат за нас транспарент...можно е да е некоја голема караница и само се препуцаваат така од кај знаеш,се е можно...
Ни едно навивачко пријателство како што знам не е вечно,засекогаш...

П.С Боби4е или Иван стајте линк од тоа каде што сте прочитале за транспарентот,баш ме интересира,сакам да го прочитам.
И јас знам дека Гробари имаат извадено транс со кој не бранат нас,а одат против Паок(педерчињата) :smir:

Зошто брат нема шанса да извадат за нас транспарент...можно е да е некоја голема караница и само се препуцаваат така од кај знаеш,се е можно...
Ни едно навивачко пријателство како што знам не е вечно,засекогаш...

П.С Боби4е или Иван стајте линк од тоа каде што сте прочитале за транспарентот,баш ме интересира,сакам да го прочитам.
И јас знам дека Гробари имаат извадено транс со кој не бранат нас,а одат против Паок(педерчињата) :smir:
Брат значи вака...
дај боже да е стварно да го извадиле Гробари,АМА Србија како земја е мноогу блиска со Грција како прво,Србија кога ја бомбардираа исти ден Арис дојде на пријателска со Партизан,ризикот не мора да пишувам колкав бил...
Со Паок играме секоја година пријателски,де у Солун или у Београд,клубовите се многу добри односи,навивачите исто така,старо пријателство е тоа,многу тешко дека се скарале...

Брат значи вака...
дај боже да е стварно да го извадиле Гробари,АМА Србија како земја е мноогу блиска со Грција како прво,Србија кога ја бомбардираа исти ден Арис дојде на пријателска со Партизан,ризикот не мора да пишувам колкав бил...
Со Паок играме секоја година пријателски,де у Солун или у Београд,клубовите се многу добри односи,навивачите исто така,старо пријателство е тоа,многу тешко дека се скарале...

Да да добро брат се е така,знам за тоа се,но реков ни едно пријателство не е вечно...
Србија е поблиска со Гејција поради тоа што делат исто мислење за нас,дека сме покраина на Србија и Гејција,ништо повеке не ги врзува,не толку многу...
Можда е нешто големо штом извадиле транс во кој не бранат нас,ништо не се исклучува,се може да биде.
А може и фотошоп да е,од кај знаеш :nesvest:

Да да добро брат се е така,знам за тоа се,но реков ни едно пријателство не е вечно...
Србија е поблиска со Гејција поради тоа што делат исто мислење за нас,дека сме покраина на Србија и Гејција,ништо повеке не ги врзува,не толку многу...
Можда е нешто големо штом извадиле транс во кој не бранат нас,ништо не се исклучува,се може да биде.
А може и фотошоп да е,од кај знаеш :nesvest:
Не се сложувам дека САМО поради нас се блиски,баш нема врска,гледај наназад во историјата ќе видиш дека од секогаш имале добри односи:)

Дечки, ќе ја даваат ли Партизан у вторник на РТС Сателитска??? Ако не ја даваат нека сисаат пенис, сакам на раат да ја глеам не ко прошлата на нет.

Дечки, ќе ја даваат ли Партизан у вторник на РТС Сателитска??? Ако не ја даваат нека сисаат пенис, сакам на раат да ја глеам не ко прошлата на нет.
Нема да ја дават.Ајде ќе гледаме на нет.:toe:Мислам дека резултатот ќе биде 5:0.Не морам да кажам за кој:helou:

Nema da ja davat NAJOFICIJALNO!!!!.U picku mater so ovija rts aman veke!!!lani gi davaa uste od prvo kolo pocnuvajki so so INTER BAKU i tamo i u belgrad koj i e kurac sea!!!

Nema da ja davat NAJOFICIJALNO!!!!.U picku mater so ovija rts aman veke!!!lani gi davaa uste od prvo kolo pocnuvajki so so INTER BAKU i tamo i u belgrad koj i e kurac sea!!!
Ја дават на ртс1 ама на сателитската НЕ!!!:toe::tapp:

Тогаш ќе гледаме на нет :smir:

Stigao Ril - na Marakanu!
Utorak, 21. jul 2009. 13:40
Fudbaleri velškog Rila spremni su za revanš meč drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona, duel sa Partizanom, koji će početi u utorak u 20.45 na stadionu u Humskoj 1.

Ipak, u utorak popodne, obreli su se u Ljutice Bogdana 1a.

Otkud to?

Prema rečima ljudi iz Crvene zvezde, fudbaleri Rila šetali su se parkingom ispred stadiona i pitali da li mogu da uđu i vide kako izgledaju tribine i teren na Zvezdinom stadionu, što im je i dozvoljeno. Zaposleni u Zvezdi su im potom pokazali i muzej, odnosno trofejnu salu kluba, a na kraju posete, Velšani su posetili i prodavnicu suvenira.

Verovatno su kupili nešto za uspomenu, a posle ovog "švrljanja po komšiluku", fudbaleri Partizana verovatno će poželeti da im i sami podele suvenire u vidu golova i nakon 4:0 u Velsu, dodatno napune mrežu u Humskoj, za dugo sećanje...:pos2::pos2::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom