Фан Клуб: Партизан

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Утре во 13:00 часот, играме со ОФК Београд на Карабурма, прв 1/4 финален натпревар... Реваншот е на ЈНА... :D

П.С. Ќе има директен пренос на РТС Сат :D

Аууу мераци :)
Очекувам пролаз понатаму,дали со победа или на пенали,како и да е мора да се помине,фала Богу дека да си тепаме е подобро !
Мора да се одмораат некои играчи утре ,Офк се млада екипа се може да биде утре.

0-1 Дијарааааааааааааааааааа
--- надополнето: Nov 23, 2011 1:13 PM ---
0-2 лазар марковиќ,само што влезе :)

Победа над ОФК со 0-2 и пласман во полуфиналето во Купот на Србија... Головите ги постигнаа Дијара во првото и Лазар Марковиќ во второто полувреме (само што влезе во игра) :D

Лазар Марковиќ веднаш после голот имаше уште една убава шанса, мајсторски го лобуваше голманот, а овој едвај со прстите ја зафати топката и само корнер за Партизан :D

Иначе, немаше убава камера, но се ми изгледаше дека голот на Марковиќ беше од офсајд... :)

Март/Април наредната година, ќе ги одиграме двете полуфинални натпревари, противникот ќе го дознаеме за некој ден :)

Победа над ОФК со 0-2 и пласман во полуфиналето во Купот на Србија... Головите ги постигнаа Дијара во првото и Лазар Марковиќ во второто полувреме (само што влезе во игра) :D

Лазар Марковиќ веднаш после голот имаше уште една убава шанса, мајсторски го лобуваше голманот, а овој едвај со прстите ја зафати топката и само корнер за Партизан :D

Иначе, немаше убава камера, но се ми изгледаше дека голот на Марковиќ беше од офсајд... :)
од офсајт беше сигурно :D

беше офсајд сигурно..

добра игра ако се знае дека имаше доста замени,ми се свиѓа како изигра Аксентиевич мора повеќе шанса да добива заедно со Волков имаме одлични бекови,за Маркович немам зборови кога сакаше да го лобува ако го дадеше тоа еврогол ќе беше :)

беше офсајд сигурно..

добра игра ако се знае дека имаше доста замени,ми се свиѓа како изигра Аксентиевич мора повеќе шанса да добива заедно со Волков имаме одлични бекови,за Маркович немам зборови кога сакаше да го лобува ако го дадеше тоа еврогол ќе беше :)
Сите навивачи сакаат Аксентијевиќ да игра пред инвалидчето Миљковиќ ама Партизан сака да го продаде Миљковиќ па зато и го играат иначе Аксентијевиќ е звер,него и Лазар да ги задржиме нема зима за нас :)

Сите навивачи сакаат Аксентијевиќ да игра пред инвалидчето Миљковиќ ама Партизан сака да го продаде Миљковиќ па зато и го играат иначе Аксентијевиќ е звер,него и Лазар да ги задржиме нема зима за нас :)

Читам дека Миљковиќ највероватно ќе си одел во зимскиот преоден рок заедно со Томич и највероватно Диара,тоа ќе биде шанса за Аксентијевиќ а и вчера Бабович беше одличен незнам зошто во последниве утакмици не добива толку шанса минатите сезони во ЛШ беше одличен.Маркович останува најмалку уште една година да напумпа цена и после ќе го продадат :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom