Фан Клуб: Партизан

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Утре во 13:00 часот гостуваме на БСК Борча, ќе биде изгледа тврда утакмица, во добра серија сме, се надевам дека ќе се вратиме со три бода утре од ова гостување... На РТС Сат програмата нема најава дека ќе има пренос...

^^ Како ја видов вчера, не престанав да ја слушам, рефренот е прејак... :vozbud:

Иста прича, исти сан,
сваку ноч и сваки дан,
никада на колена,
идеја и водиња.

Ако мислиш да си сам,
не плаши се добро знај,
да нас има гомила,
гомила несаломљива...

П.С. Има некој заинтересиран да иде на дерби преку Агенцијата на 26-ти месецов? :)

ШТА РАДЕ ГРОБАРЕ КАДА НЕ ИДЕ КАКО БЕШЕ ТОА ?????????????????
--- надополнето: Nov 7, 2011 6:12 PM ---
^^ Како ја видов вчера, не престанав да ја слушам, рефренот е прејак... :vozbud:

Иста прича, исти сан,
сваку ноч и сваки дан,
никада на колена,
идеја и водиња.

Ако мислиш да си сам,
не плаши се добро знај,
да нас има гомила,
гомила несаломљива...

П.С. Има некој заинтересиран да иде на дерби преку Агенцијата на 26-ти месецов? :)
јас сакам да идам ?????????????

ШТА РАДЕ ГРОБАРЕ КАДА НЕ ИДЕ КАКО БЕШЕ ТОА ?????????????????

Шта Гробари раде када не иде,
Певају још јаче све до победе,
И све паре света да ми понуде,
Ја никад не бих престао да волим те,
А порука за мурију и судове,
Да могу само ку*ац да нам попуше... :)
--- надополнето: Nov 7, 2011 9:10 PM ---
јас сакам да идам ?????????????

Вака сега, Туристичката Агенција Феријал Кашиков од Штип (има и седиште и во Козле, Скопје) организира автобус(и) за Големото Дерби Звезда - Партизан на 26-ти Ноември.

Поаѓањето е на 26-ти во 07:00 часот наутро, пристигнувањето во Белград е некаде од прилика 14:00 часот. Се гледа натпреварот и некаде 00:00 часот е поаѓањето за Македонија.

Цената е 1800 денари со автобус (треба да има минимум 40 патници) или 2000 денари со мини-бус (доколку има некаде 20 патници).

Тука не се вклучени картите, ама тие се некаде 200-300 динари, или 2-3 евра плус :)

веб страница на Агенцијата: www.ferijalkasikov.com.mk
Број на Агенцијата во Штип: 032/ 394 - 001
Број на Агенцијата во Скопје: 02/ 3129 - 141

Ако ви е полесно, може и на мене да ми пратите порака :)

Напомена: Ова важи за навивачи/симпатизери и на двата клуба

ќе биде интересно мислам ги добиваме :)

Ништо, има тенис, прво најавија директен пренос, гледам сега пишува "Следи снимак утакмице Петролул-Партизан"... 35-та минута, 0-0 е :)

Пораз на пријателскиот натпревар во Романија со 1-0... Голот го примивме во 41-та минута, а Илиќ наш Капитен што промаши некаде 70-та минута, ниту е за плачење ниту за смеење :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom