Фан Клуб: Партизан

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Ќе иде некој на дерби преку тоа Агенцијата што има понуда... Оти има уште не цели две недели, а најмалку недела време ќе треба за да се знае конечен број на луѓе, за да се обезбеди потребното за тргнување и за таму во Белград...

Во сабота утакмицата МОРА да се добие со Борац дома,да влеземе со +4 во дерби е одлично,плус ако не изгубиме у дерби или победиме тоа ќе биде одлично!!!
звезда до крај на прв дел игра со Рад и Војводина,ние од потешки утакмици имаме со Раднички ама мислам дома,така да во сабота победа и другата недела се освен пораз е топ :)

Мало потсетување пред утрешното 12-то коло :D

9jgh7t.jpg

П.С. Шта би рекао "друг" Галиќ, остали нека се пореџају "како им воља"...:icon_lol:

Аман бе, дека сте, само јас пишувам :)

Денеска петарда на ЈНА, против Борац Чачак, 5-1... Одлична увертира пред дербито следната Сабота на Чмаракана :)... Головите може да ги видите тука, два прекрасни на Томиќ, еден на Лазар Меси Марковиќ :D, еден на Вукиќ и еден автогол :D

Иначе, по подолго време, на друга трибина присуствуваа и "Забранетите", но немаше никакви проблеми :)

Кое играчиште е Лазар Марковиќ,уф :)
Сакам да уплатам за дерби дека ќе биде стрелец,можно е да има во Бет Сити,ако не у Београд некаде ќе ја пуштам :)

Кое играчиште е Лазар Марковиќ,уф :)
Сакам да уплатам за дерби дека ќе биде стрелец,можно е да има во Бет Сити,ако не у Београд некаде ќе ја пуштам :)
Па не да е играчиште тоа е нешто страшно чудо од дете као Меси да го глеам!Али после зимската пауза ја лично очекувам Јованчич, Манга(мада е недокажан уште али таков играч не ни треба) Шчепович и Ранкович под хитно да се ослободеме од нив а Андерсон и Едуардо брука невидена какво појачање какви бакрачи!

Последните 10 дуели со циганите -

Serbian Cup Red Star Partizan 16.04.2008 2:3
2008/09. Red Star Partizan 05.10.2008 0:2
2008/09. Partizan Red Star 28.02.2009 1:1
2008/09. Partizan Red Star 08.04.2009 2:0
2009/10. Red Star Partizan 28.11.2009 1:2
2009/10. Partizan Red Star 08.05.2010 1:0
2010/11. Red Star Partizan 23.10.2010 0:1
Serbian Cup Partizan Red Star 16.03.2011 2:0
Serbian Cup Red Star Partizan 06.04.2011 1:0
2010/11. Partizan Red Star 23.04.2011 1:0

Нека се продужи трајдицијата:vozbud:

Нешто да ми кажете во врска со Гробариве и навивањето на дербиво.Ќе дојдат Забрањени или не,каков е планот?

Најавија присуство, но на Источна трибина... Незнам колку ќе биде добро ова, но тие си знаат најдобро... Само да се навива за Партизан, да нема препукавања, да бидеме бетер цигани :)... Иначе, кој ќе иде од тука? Јас најверјатно идам, на Југ, црна Партизанова мајца, шал и нек пукну гласне жице :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom