Фан Клуб: Партизан

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Добро е, со победа во последното коло се опростивме од настапите во Европа за оваа година... можеби можевме подобро од прикажаното оваа година, но тоа е тоа...

Сега има голема пауза и следуваат припреми за почетокот на пролетниот дел, и се надевам дека ќе направиме triple-double со дуплите круни во Србија :vozbud:

П.С. Натпреварот беше директно пренесуван на Б92 :wink:

Победивме...за инает од Жлездашиве,да не се ситат дека имаме нула бодови во група..:pusk:

Победивме...за инает од Жлездашиве,да не се ситат дека имаме нула бодови во група..:pusk:

Арно да беше само годинава, ама 3 године по ред со по 0 остануевте :) Ургирал Дуљај да ви пуштат, да не биде ептен...:)

Арно да беше само годинава, ама 3 године по ред со по 0 остануевте :) Ургирал Дуљај да ви пуштат, да не биде ептен...:)

А демек вие освоивте бодови пред две години :pos:
Ние барем настапува(в)ме овие години, додека вие во квалификациите испаѓавте, исто како и оваа година...

После овој пост очекувам некој со заостанат часовник, да ми реплицира за 1991 година во Бари :pos::pos::pos:

А демек вие освоивте бодови пред две години :pos:
Ние барем настапува(в)ме овие години, додека вие во квалификациите испаѓавте, исто како и оваа година...

После овој пост очекувам некој со заостанат часовник, да ми реплицира за 1991 година во Бари :pos::pos::pos:

За една год. ќе праеме муабет...сега уживајте :smir:

За една год. ќе праеме муабет...сега уживајте :smir:

Како што вели Дуле Вујошевиќ за "КК Следеча Сезона" во кошарка, истото важи и за во фудбалот- "И они уколико наставе да раде, освојиче титулу... за пет година или можда пре" :pos:

Како што вели Дуле Вујошевиќ за "КК Следеча Сезона" во кошарка, истото важи и за во фудбалот- "И они уколико наставе да раде, освојиче титулу... за пет година или можда пре" :pos:

Ќути ве разбирам, на +3 е потопло...вие на -3 смрзнавте.

Ќути ве разбирам, на +3 е потопло...вие на -3 смрзнавте.

На полусезона ни студи... на пролет вие смрзнувате, ние одиме на заслужен одмор во Дубаи...:pos:

П.С. Оваа реченица ја имаш напишано горе-долу 10 пати... зар само тоа знаеш да го напишеш? :kesa:

убаво му кажа..нас сега ни студи па одиме на одмор во Дубаи со парите од ЕВРОПА ЛИГА читај убаво ЕВРОПА ЛИГА а вие топлете се во србија :pos2: додека не дојде пролет да ви залади :vozbud:

Победа за крај, можеби за тоа изгубивме планирани бодови од Млади Радник за што подобро да се спремиме со Шахтјор:pos2:. Барем остваривме 1 победа подобро поминавме од прошлата сезона во Европа:pos2:, сега главна преокупација на ФК Партизан се председателските избори и ремонт на ваљакот!

Честито победа иако немаше никакво значење ја гледав утакмицата на БЕ92 теренот беше полн со снег едвај исчистиле :)

Со мало задоцнување нека ни е честито големата победа над Шахтјор.А жлездашиве нека лечат комплекси:wink::helou:

Уколико болујете од вируса Laminitis Dijarusa,купите себи таблете Kleotidil и уз то обавезно коју чашицу Kleovace,Ове лекове можете најповољније наћи у Hemofarmu,и освежите се уз чашу Cedevite.:pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom