Фан Клуб: Партизан

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
После големата победа во дербито на Чмаракана, и после денешната победа на Жлезда во гости кај БСК Борча, утре т.е. денес очекувам лесна победа над градскиот ривал ОФК Београд... натпреварот почнува во 15:30 часот со директен пренос на РТС Сат :helou:

После големата победа во дербито на Чмаракана, и после денешната победа на Жлезда во гости кај БСК Борча, утре т.е. денес очекувам лесна победа над градскиот ривал ОФК Београд... натпреварот почнува во 15:30 часот со директен пренос на РТС Сат :helou:
Nema vrska nema da ima prenos na rts ja davaat rad napredak

Ту да му ебам мајката,нема пренос,слушам радио пренос!!!
1-0 Љајиќ,добро е што дадовме рано гол,очекувам голеада до крај и нормално победа :)

3:0 :vozbud:... убедливо водство на Партизан на 2-3 мин до крај на натпреварот... Адем Љајиќ во 9-тата минута, Петровиќ во 54-тата и Ламин Диара во 70-тата минута за торпедирање на мрежата на ОФК Београд :helou:

EDIT: Заврши 3:0 :smir:

честито победа....има ли некој шо ќе ја запре црно-белата армија :grobari:

Добар знак е ова,3-0 победа,лесно издвојувана против тим добар тим,7-ма победа у низа,па до крај се да тепаме :vozbud:

Во последното коло гостуваме во Пожаревац играме со Млади Радник што не би требало да претставува некоја пречка. На пролет со 2 или 3 засилувања одиме во одбрана на титулата. До година има големи шанси во нивната супер лига покрај Партизан да заигра и Телеоптик помладиот брат на ФКП сега се на 2 место во нивната прва лига. Напред Партизан:vozbud:

I da go tepate MLADI RADNIK pak kje bideme PRVI ! Pune tribine ludih navijaca i baklje svetle, ceo sever gori bubnjevi tutnje i pesma se ori JEDITE GOVNA, mi smo SAMPIONI ale, ale, ale, ale!

Најнов вирус во Београд-cz1pfc2

хаха

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom