СрбоЛегенда
Сами против свих
- Член од
- 24 декември 2008
- Мислења
- 2.694
- Поени од реакции
- 123
Апла банту црнец Вашингтон
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Апла банту црнец лево тој,како ли се викаше у уста го ебам.
Ејјјј не фати![]()
:pusk:
Прашање до тебе и до свите "гробари"
Бевте горди на гробари кога извадија транспарент Косово е Србија, Македонија е Грција ?!? Горди сте кога сте на нивна трибина и над вашата глава се вее грчко знаме?!? Мора да си анти-македонец за да си дел од нив. Се надеам дел ќе ме свати од вас...
Упс мора да те боли мн за Косово свекако вие Кумановци не се сметате за Македонци...
Прашање до тебе и до свите "гробари"
Бевте горди на гробари кога извадија транспарент Косово е Србија, Македонија е Грција ?!? Горди сте кога сте на нивна трибина и над вашата глава се вее грчко знаме?!? Мора да си анти-македонец за да си дел од нив. Се надеам дел ќе ме свати од вас...
Упс мора да те боли мн за Косово свекако вие Кумановци не се сметате за Македонци...

Алберт Наџ е на сликата:smir:

Каква утка
Али најфамозна дешавка е кога Милко премина од Жлезда во Партизан и им даде гол на Маракана и отиде на северот а овие го гаѓале со столици и се што ке им дошло при рака ова ми го има кажувано татко ми некој постар од форумот можеби знае за случката и за тоа го акнав Милко јас :tv: