Фан Клуб: Партизан

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Ејјјј не фати :pipi:

:pusk:

Прашање до тебе и до свите "гробари"
Бевте горди на гробари кога извадија транспарент Косово е Србија, Македонија е Грција ?!? Горди сте кога сте на нивна трибина и над вашата глава се вее грчко знаме?!? Мора да си анти-македонец за да си дел од нив. Се надеам дел ќе ме свати од вас...

Упс мора да те боли мн за Косово свекако вие Кумановци не се сметате за Македонци...

Бевте горди на гробари кога извадија транспарент Косово е Србија, Македонија е Грција ?!? Горди сте кога сте на нивна трибина и над вашата глава се вее грчко знаме?!? Мора да си анти-македонец за да си дел од нив. Се надеам дел ќе ме свати од вас...

Упс мора да те боли мн за Косово свекако вие Кумановци не се сметате за Македонци...

Транспарент на ПАОК,јебига твоја неинформираност.

Zato sto smo vas pobedili u vasoj rupi sa 2:1! - Zato sto smo vas
razbili u igri! - Zato sto imamo najkvaliteniji tim u zemlji! - Zato
sto nikog u Evropi ne mozemo da pobedimo a mozemo vas! - Zato sto smo
igrali sa 10 igraca celo poluvreme! - Zato sto nam nije sviran penal! -
Zato sto kad pitate "je l igrao Kleo" mi kazemo... "Jeste igrao je"! -
Zato sto vam je dao golcinu! - Zato sto imamo Diaru koji vam je opet
uvalio gol! - Zato sto je Plavi najsmesniji trener! - Zato sto nam Raca
Petrovic igra u reprezentaciji! - Zato sto vam je Raca Petrovic ocitao
veceras lekciju! - Zato sto Plavi daje najsmesnije izjave! - Zato sto
nam odbranom komanduje Deda Krsta! - Zato sto ste vi "nepobedivi" i
"neprikosnoveni" ove sezone! - Zato sto se nije video Ninkov! - Zato
sto nam niste dali LEKIC! - Zato sto ste mali! - Zato sto cemo opet da
budemo prvaci! - Zato sto smo i u krizi za vas nepobedivi! - I za kraj,
zato sto Kleo daje golove samo amaterima: Rilu i Zvezdi! - Zato smo vas
pobedili!:smir:

Извини "МАКЕДОНЧЕ" ти за што се сметаш?Ај расчисти си првин сам со себе па откако ќе го направиш тоа пиши нешто паметно.И ќе те замолам уште еднаш да не пишуваш глупости,не за друго народ чита,ќе ти се смее.не е убаво.

КОСМЕТ е баниран од тема, продолжете си со дискусија. Друг пат, не подлегнувајте на провокации, само пријавете ги... :wink:

Алберт Наџ е на сликата:smir:

Каква утка :)

Али најфамозна дешавка е кога Милко премина од Жлезда во Партизан и им даде гол на Маракана и отиде на северот а овие го гаѓале со столици и се што ке им дошло при рака ова ми го има кажувано татко ми некој постар од форумот можеби знае за случката и за тоа го акнав Милко јас :tv:

Каква утка :)

Али најфамозна дешавка е кога Милко премина од Жлезда во Партизан и им даде гол на Маракана и отиде на северот а овие го гаѓале со столици и се што ке им дошло при рака ова ми го има кажувано татко ми некој постар од форумот можеби знае за случката и за тоа го акнав Милко јас :tv:

Да дедо ми ми има кажувано,инаку изгорен Партизановец за таа случка,вика биле спремни да го убијат тогаш од што биле изнервирани што им дал гол и им отишол на Север :pos2::pos2:

Биче жустро во Тулуз...

http://www.mtsmondo.com/sport/vesti/text.php?vest=154299

Нека изиграат храбро у Тулуз може нешто ќе биде,јака екипа се тие ама и ние сме добри,само храбро па што биде нека биде!!!

Првиот дел од силувањето на Чмаракана-дупката циганска
:vozbud::vozbud:

Приметете го Миша Тумбас на крај :pos2:

-Шта радимо циганима?

-Миша Тумбаш: Јебемо цигане, јебемоо... силовањеее, силовањеее :pos:

:vozbud::vozbud::vozbud:

Дечки дајте некоја страничка за евролига кошарка да си го погледаме ПАРТИЗАН.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom