Фан Клуб : Овче Поле

• Креатор на темата Креатор на темата WW
  • Време на започнување Време на започнување
Нека им е честито победата на Фени, и се надевам дека никогаш повеќе нема да се случи ова, едноставно Убиство од прв степен :) Имаше неколку одлуки на судиите во полза на Фени на почетокот, но безвредно ќе арчам тастатура кога резултатот кажува што и како било :)

http://www.fibalivestats.com/matches/8416/02/63/34/71HC2B9MGJI0c/

Идеме у Струмица на победа :helou:

Пораз во Струмица
Аба-Овче Поле 80:77
Одлична партија на Филиповиќ,лошо Синадиновиќ

Овче Поле засилен со двајца нови црнци.Подетално подоцна :smir::vozbud:

Црнците Алекс и Чак се дојдени на проба,играат на позиција 2 и 3

Куманово -Овче Поле во Недела на А2 во 19:00ч

Има натпревар во кој сме победиле а да судел Крстевски???

Доста пишувам јас и само јас се "жалам" од судиите, сега вие сами видовте што се случи во Куманово :nerv:

Јас сум неутрален и ке ви кажам дека судиите го добија натпреварот. Реално имате подобар тим од Куманово.
Не ги можам тоа кумановчаните ама ич.

Цела Македонија виде друже, на 78-77, на 2+ минути до крај, чиста "банана" од Јелесијевиќ и суди фаул, па одозгоре и техничка :kesa: Јоцо Главата све женско у фамилија да му ебам, дојде кај нас наивна фаца, мислиш на мравка не згазнува, а на страна прв ти врти грб :nerv:

Јелесијевиќ прави четири лични, тој на записничка маса му пишува пет, овој се чуди, ама нема правда... Запалки, книшки, парички и уште што не летаат од трибините, полиција не мрда со мал прст... позади кошот, трибина на еден метар растојание, у врат им дишат на играчите, удараат по еден плех, плукање... Иначе за атмосферата 10-ка, само тие работи не треба да се прават, не личи на ништо... :toe:

КРАЖБА ! Уште ништо не е готово,подетално подоцна. Одамна никој не е јадел ќотек во Свети Николе,а ми се чини дека котекот по толку време ке го изеде господин господин Јоцо Крстевски.Се да му ебам у пичка. КФМ МАФИЈА

Јас сум неутрален и ке ви кажам дека судиите го добија натпреварот. Реално имате подобар тим од Куманово.
Не ги можам тоа кумановчаните ама ич.

И ја тебе ама ич не те можам :icon_lol:

Излгеда Ефтимчо е новиот играч на Овче Поле... ни е да се смееш, ни па да плачеш :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom