Фан Клуб : Овче Поле

• Креатор на темата Креатор на темата WW
  • Време на започнување Време на започнување
Деан Вегов имал настап за КК Милениум во второто коло, така да исто како и Емил Колев (против Куманово) неможе да се регистрира на време и нема право на настап утре против Торус :)

Донесен е играч и на позиција 5, кој, што, како уште незнам :icon_lol:

Бегај таму бе :icon_lol:

Вечер Торус, мора да се победи на овој натпревар :wink:

Караколев :zlo:

60-88 :kesa:

По катастрофа натпревар немам гледано како е Овче Поле во Прва лига, еве веќе трета година... немам коментар :jaj:

Се надевам дека ова е само слаб ден и дека нема да не зафати некаква играчка криза (Не дај Боже) :nesvest:

60-88 :kesa:

По катастрофа натпревар немам гледано како е Овче Поле во Прва лига, еве веќе трета година... немам коментар :jaj:

Се надевам дека ова е само слаб ден и дека нема да не зафати некаква играчка криза (Не дај Боже) :nesvest:

Ја сум изненаѓен и увреѓен. :jaj:
П.с Играше Вегов ?
Миќо мора нешо да се потпуни у рекет освен Вегов и според мене грешка е шо го дадоа Маци Младеновиќ..

Брат, што да ти кажам, пишав погоре... по катастрофа не сум видел, дај Боже да е лош ден само, а очигледно е дека ни фали квалитетна 4-ка од рангот на Нешо Ристиќ... ќе видеме Вегов што ќе покаже на следниот натпревар со Лирија, ама далеку е од Нешо... победа против Лирија ќе биде добра за подигнување на самодовербата кај играчите, потоа имаме екстремно тешки двa домашни натпревари со Фени и Работнички и на крај гостување кај Аба... тешко, многу тешко :toe:

Брат, што да ти кажам, пишав погоре... по катастрофа не сум видел, дај Боже да е лош ден само, а очигледно е дека ни фали квалитетна 4-ка од рангот на Нешо Ристиќ... ќе видеме Вегов што ќе покаже на следниот натпревар со Лирија, ама далеку е од Нешо... победа против Лирија ќе биде добра за подигнување на самодовербата кај играчите, потоа имаме екстремно тешки двa домашни натпревари со Фени и Работнички и на крај гостување кај Аба... тешко, многу тешко :toe:

И Лирија е засилена добро деновиве 4 ца нови играчи имаат 3 ца американци и Павловски Кире на центар плус Мујо Тачи им е таму ке биде тешко и со нив многу..

Победааа :olee:

Голема победа за Овче Поле над Лирија во Скопје со 64-76... Најдобри поединци во Овче Поле Синадиновиќ со 23 поени и 6 асистенции, Филиповиќ со 18 поени и 8 скока и Билбија со 17 поени и 7 скока :)

http://www.fibalivestats.com/matches/8416/02/59/05/76sP00lvACd/

Следен натпревар во Сабота/Недела против Работнички во Свети Николе :wink:

Победа :vozbud:
Лирија -Овче Поле 64-76
Џетер-22------ --Синадиновиќ 23
Павловски-16-- --Филиповиќ 18
Морбан-11 --------Билбија 17

Новиот играч се вика Немања Јелесиевиќ,игра на позиција центар.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom