Фан Клуб : Овче Поле

• Креатор на темата Креатор на темата WW
  • Време на започнување Време на започнување
ОФЧАРИ-НАЈАКИТЕ ХУЛИГАНИ НА НАША ТИФО СЦЕНА СО ЕДЕН ЗБОР ЅВЕРОЈ:vozbud:

Оди трчи по топломер да си провереш температура... roko и Хаскер и доста со глупости :jaj:

Оди трчи по топломер да си провереш температура... roko и Хаскер и доста со глупости :jaj:
во никој случај провокација сум присуствувал на на утакмица на офче поле и лично бев позитивно изненаден од ОФЧАРИТЕ па сеа ова сватете го како шо сакате а јас сеуште седам на то дека сте ЅВЕРОЈ како шо го покажавте ѕверското на утакмицата на која шо присуствував против битолски Пелистер:vozbud:

Овче Поле останува со истио состав од минатата сезона плус српскиот интернационалец Милосављевич кој ги задоволил вклусовите на стручниот штаб на Овче поле и ке игра за вас следната сезона.

Бтв.Остана ли Ристич кај вас имав некои сознанија дека тренирал со екипата али сега за сега неговото име не излегува во јавност дека и дефинитивно ќе игра за Овче Поле и во новата сезона :helou:

Овче Поле останува со истио состав од минатата сезона плус српскиот интернационалец Милосављевич кој ги задоволил вклусовите на стручниот штаб на Овче поле и ке игра за вас следната сезона.

Бтв.Остана ли Ристич кај вас имав некои сознанија дека тренирал со екипата али сега за сега неговото име не излегува во јавност дека и дефинитивно ќе игра за Овче Поле и во новата сезона :helou:

Освен Александар Милосављевиќ кој е висок 2.05 cm, ново име во тимот е и Санди Мухаџиќ од Босна и Херцеговина висок 2.06 cm... и двајцата се млади кошаркари, првиот е 19, а вториот 20 години ама доста добро се покажуваат на тренинзите... и + Слободан Боби Михајловски е вратен во тимот...

Да бе Ѓоце и Ристиќ е кај нас... си кажа тој убаво, или во Овче Поле или крај со кошарката иако имаше понуди од други тимови... :helou:

Денес во "Борис Трајковски" во Скопје ќе се одигра подготвителен натпревар Вардар Осигурување-Овче Поле :helou:

EDIT: Вардар Осигурување-Овче Поле 95-82 во подготвителен натпревар кој се играше во помалата сала "Борис Трајковски" во Скопје... :smir:

убаво ве плеснале....ама ај ќе се средите
па коа ќе видиш дека Вардар со Фени до некаде и работнички се најголеми конкуренти за титулата и плус се играше во Ск очекуван е поразот :smir:

кој Работнички некако ми личат далеку послаби од овие јас типувам дека ке изненади Торус на пријателските ги изделка пола прволигаши

кој Работнички некако ми личат далеку послаби од овие јас типувам дека ке изненади Торус на пријателските ги изделка пола прволигаши
нема шанси Торус .. 100% ќе го јаде од Овче Поле :smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom