Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Провокација?Не бе, само потврдувам дека Овчари се ЅВЕРОЈ.Хммм...провокација ?

ОФЧАРИ-НАЈАКИТЕ ХУЛИГАНИ НА НАША ТИФО СЦЕНА СО ЕДЕН ЗБОР ЅВЕРОЈ![]()

во никој случај провокација сум присуствувал на на утакмица на офче поле и лично бев позитивно изненаден од ОФЧАРИТЕ па сеа ова сватете го како шо сакате а јас сеуште седам на то дека сте ЅВЕРОЈ како шо го покажавте ѕверското на утакмицата на која шо присуствував против битолски ПелистерОди трчи по топломер да си провереш температура... roko и Хаскер и доста со глупости :jaj:

Овче Поле останува со истио состав од минатата сезона плус српскиот интернационалец Милосављевич кој ги задоволил вклусовите на стручниот штаб на Овче поле и ке игра за вас следната сезона.
Бтв.Остана ли Ристич кај вас имав некои сознанија дека тренирал со екипата али сега за сега неговото име не излегува во јавност дека и дефинитивно ќе игра за Овче Поле и во новата сезона :helou:
па коа ќе видиш дека Вардар со Фени до некаде и работнички се најголеми конкуренти за титулата и плус се играше во Ск очекуван е поразот :smir:убаво ве плеснале....ама ај ќе се средите
нема шанси Торус .. 100% ќе го јаде од Овче Поле :smir:кој Работнички некако ми личат далеку послаби од овие јас типувам дека ке изненади Торус на пријателските ги изделка пола прволигаши