Фан Клуб : Овче Поле

• Креатор на темата Креатор на темата WW
  • Време на започнување Време на започнување
Овче Поле - Вардар 2000 7480... заслужена, но сепак неочекувана победа на Вардар 2000, водеа скоро низ целиот натпревар и на крај резултатот не беше под знак прашалник... се што шутнаа погодија, додека пак Овче Поле беа слабо шутерски расположени и многу слаб процент на реализација за три поени... што е тука е, одиме на победа во Скопје во Среда против Торус... најдобар поединец кај Овче Поле беше Небојша Ристиќ, додека па кај Вардар 2000 најдобри беа Бојан Крстевски, Ѓорѓи Кочов и Димитар Петрушев :helou: статистика очекувајте покасно
леле како бе дома изгубија од Вардар 2000 омг :tapp:

bb[noone];3009195 напиша:
леле како бе дома изгубија од Вардар 2000 омг :tapp:

брат Вардар погодиа 20 тројки им беше денот, а овие нашите сите беа како заспани убавици(освен Ристиќ):toe:

Денес во Спортската Салата "Градски парк" во 19:00 часот Торус - Овче Поле :helou:

Торус - Овче Поле 81:75 ц ц ц еееј не ми се верува .. во Недела со Плејмејкер тепаме .. :):vozbud:

Торус - Овче Поле 81:75 ц ц ц еееј не ми се верува .. во Недела со Плејмејкер тепаме .. :):vozbud:
Бев ја гледав :jaj: многу лоша игра и од страна на 2те екипи а Овче поле имаше 6 играчи по 5 лични али у секој случај торус ја земаа заслужено:smir:

Во крајно изедначен натпревар победија домаќините... резултатот нон-стоп се менуваше, водеа домаќините, па гостите и се така до крајот... на 5 минути до крајот беше нерешено, но по една катастрофална грешка на играчот на Овче Поле Јове Ќурчиев кога направи техничка грешка, Торус шутираа 4 слободни и топка од страна и тој момент ја реши утакмицата... да не бидам досаден, но и овој пат имам(е) голема замерка кај судиите... со еден збор се посрамотија со неколку досудени лични грешки... две лични грешки по ред прави играчот на Овче Поле Михајловски Слободан, а му беа впишани на најдобриот играч Небојша Ристиќ и тој не играше скоро цела четвртина, намерно или не ќе остане неодговорено ова прашање :toe: и уште неколку смешни одлуки на судиите... и да напоменам дека Овче Поле имаше 4 исклучени играчи по 5 лични грешки, додека Торус само еден :jaj:... нема предавање, одиме напред... следен натпревар во Недела во 18:00 часот Овче Поле - Плејмејкер Кубус во Свети Николе... се надеваме на прва победа на Овче Поле во новата сезона... :smir:

4. Ивковиќ Тодор 0 поени
5. Струков Николчо 0
6. Делипетров Димитар 0
7. Стојанов Ристе 0
8. Младеновиќ Марјан 13
9. Караџов Трајче 9
10. Тодоровиќ Марко 7
11. Ристиќ Небојша 10
12. Билбија Бобан 16
13. Ќурчиев Јове 10
14. Ивковиќ Бошко 0
15. Михајловски Слободан 10

http://www.fibalivestats.com/matches/5291/01/06/48/28Z4o9tAnvIg

И мора да се смени овој тренерот Ангел Љутков ... али ајде како што вели претседателот на клубот , Добар е за 200 евра :) :pos2:

Бев ја гледав :jaj: многу лоша игра и од страна на 2те екипи а Овче поле имаше 6 играчи по 5 лични али у секој случај торус ја земаа заслужено:smir:

Кирца кај седеше бе? И стварно лоша игра беше вчера, но признај колку смешни одлуки имаше од судиите :jaj: :smir:

Кирца кај седеше бе? И стварно лоша игра беше вчера, но признај колку смешни одлуки имаше од судиите :jaj: :smir:
прво полувреме бев горе кај со стои камерманот а второ одма над Чековски бев :)

прво полувреме бев горе кај со стои камерманот а второ одма над Чековски бев :)

И зошто не кажа дека ќе идеш на утакмица да се видиме, а? Ајде наредната кога ќе доаѓам ќе ти кажам и ако идеш да се видиме, оваа ептен неиспланирано ми испадна :):):) :helou:

И зошто не кажа дека ќе идеш на утакмица да се видиме, а? Ајде наредната кога ќе доаѓам ќе ти кажам и ако идеш да се видиме, оваа ептен неиспланирано ми испадна :):):) :helou:
Па затоа те прашав дали ке идеш :)

Недела 25.10.2009 во 18:00 часот, сала "Цар Самоил" во Свети Николе Овче Поле - Плејмејкер Кубус... се очекува првата победа на Овче Поле во новата сезона...:smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom