Фан Клуб : Овче Поле

• Креатор на темата Креатор на темата WW
  • Време на започнување Време на започнување
Ако гледаме така... Манчестер Јунајтед е актуелен англиски првак и изгуби од Астон Вила... тоа според тебе треба да значи дека Астон Вила се Шампиони, така?

Точно, се сложувам дека изигравте брилијантно против Работнички, но има време до Петок/Сабота и ќе видиме... ние се надеваме на победа исто како и вие :helou:

Не викам јас не.Туку ме исфрустрира постот во кој беше наведено нема шанси да не тепате 8 разлика.И ќе го повторам примерот ти што го кажа.:back:

Очекувам пеколна атмосфера од страна на нас , но и од страна за Фемили :) :) Мислам дека нема да има никакви инциденти , не почнуваме први :vozbud:

Со среќа и на Овче Поле , и на МЗТ , жесток дуел ке биде :smir:

Утакмицата како што разбрав се игра во понеделник

Значи ништо не се знае... некој вика во Петок околу 18:00 часот, некој во Сабота порано, се спомнува и Недела, а сега ти велиш и Понеделник :):):)

Значи ништо не се знае... некој вика во Петок околу 18:00 часот, некој во Сабота порано, се спомнува и Недела, а сега ти велиш и Понеделник :):):)

Има ли некој во Македонија што знае?????:nenene:

Вака сеа јас гледам на страница еве која http://www.basketball.org.mk/ тука известуваат кога се играат натпревари(се знае дека во кошарка) епа вака значи Овче Поле-МЗТ играат на 19.12.2009 не ме фаќајте за збор јас само како шо прочитав ви кажаф.....бтв јас сум навивач на Ултимејт Баскет 2 лига,а Овче Поле ми е фан во 1ва лига се додека не дојде ултимејт во 1 лига...напред Овче Поле само победи,победи и победи

Вака сеа јас гледам на страница еве која http://www.basketball.org.mk/ тука известуваат кога се играат натпревари(се знае дека во кошарка) епа вака значи Овче Поле-МЗТ играат на 19.12.2009 не ме фаќајте за збор јас само како шо прочитав ви кажаф.....бтв јас сум навивач на Ултимејт Баскет 2 лига,а Овче Поле ми е фан во 1ва лига се додека не дојде ултимејт во 1 лига...напред Овче Поле само победи,победи и победи

На официјалната страна на КФМ се менуваат датумите за натпреварите ,ќе видиш за некој ден кога ќе го пишат и часот за времето кога ќе се игра.Така ги пишуваат сите натпревари во еден ден,потоа ги менуваат.Мило ми што ОП ти е фан од клубовите во 1 лига

Значи најверојатно и веќе сигурно дека ќе биде натпреварот во Петок во 18:00

Победа 77-74:vozbud:
Резултатот во целиот натпревар беше тесен и имаше многу борба на теренот.
Најефикасни во домашниот тим:РИСТИЌ 19,БИЛБИЈА И МИХАЈЛОВСКИ ПО 14,МЛАДЕНОВИЌ 10,КАРАЏОВ 9,уште во стрелците се запишаа и ШИБАЛИЌ 5,ТОДОРОВИЌ 3,ИВКОВИЌ 2 И РИСТЕ 1 КОШ.
Најефикасни кај гостите беа:Тадиќ 20,Георгиевски 16,Синадиновиќ 13,Ѓоревски 11,миловиќ 9,Совковски 3 и Вириевиќ 2
Ме радува играта на Караџов и борбеноста на Стојанов
Позз

СЛАВИЧЕ СЕ ТИТУЛАААААА ! :vozbud:

Одлична игра и на двата тима , во кој подобриот победи. Секоја чест на Небојша Ристиќ , Бобан Билбија и Ристе Стојанов :smir: Наредна со Пелистер во Сабота / Недела и потоа СУПЕРЛИГААА !

Победаааа:vozbud::vozbud::vozbud:
:party3:Супер лиго чекај не,ние доаѓаме:zlo:
:oeoeoe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom