Фан Клуб : Овче Поле

Madness

12.12.2009
Член од
6 септември 2008
Мислења
344
Поени од реакции
28
Ако гледаме така... Манчестер Јунајтед е актуелен англиски првак и изгуби од Астон Вила... тоа според тебе треба да значи дека Астон Вила се Шампиони, така?

Точно, се сложувам дека изигравте брилијантно против Работнички, но има време до Петок/Сабота и ќе видиме... ние се надеваме на победа исто како и вие :helou:

Не викам јас не.Туку ме исфрустрира постот во кој беше наведено нема шанси да не тепате 8 разлика.И ќе го повторам примерот ти што го кажа.:back:

Член од
23 декември 2007
Мислења
385
Поени од реакции
16
Очекувам пеколна атмосфера од страна на нас , но и од страна за Фемили :) :) Мислам дека нема да има никакви инциденти , не почнуваме први :vozbud:

Со среќа и на Овче Поле , и на МЗТ , жесток дуел ке биде :smir:

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Утакмицата како што разбрав се игра во понеделник
Значи ништо не се знае... некој вика во Петок околу 18:00 часот, некој во Сабота порано, се спомнува и Недела, а сега ти велиш и Понеделник :):):)

mr.cornelius1

И ОНДАК ТО..
Член од
1 ноември 2009
Мислења
773
Поени од реакции
14
Значи ништо не се знае... некој вика во Петок околу 18:00 часот, некој во Сабота порано, се спомнува и Недела, а сега ти велиш и Понеделник :):):)

Има ли некој во Македонија што знае?????:nenene:

Mario Naumoski

Мајмун до смрт
Член од
5 октомври 2009
Мислења
76
Поени од реакции
3
Вака сеа јас гледам на страница еве која http://www.basketball.org.mk/ тука известуваат кога се играат натпревари(се знае дека во кошарка) епа вака значи Овче Поле-МЗТ играат на 19.12.2009 не ме фаќајте за збор јас само како шо прочитав ви кажаф.....бтв јас сум навивач на Ултимејт Баскет 2 лига,а Овче Поле ми е фан во 1ва лига се додека не дојде ултимејт во 1 лига...напред Овче Поле само победи,победи и победи

mr.cornelius1

И ОНДАК ТО..
Член од
1 ноември 2009
Мислења
773
Поени од реакции
14
Вака сеа јас гледам на страница еве која http://www.basketball.org.mk/ тука известуваат кога се играат натпревари(се знае дека во кошарка) епа вака значи Овче Поле-МЗТ играат на 19.12.2009 не ме фаќајте за збор јас само како шо прочитав ви кажаф.....бтв јас сум навивач на Ултимејт Баскет 2 лига,а Овче Поле ми е фан во 1ва лига се додека не дојде ултимејт во 1 лига...напред Овче Поле само победи,победи и победи

На официјалната страна на КФМ се менуваат датумите за натпреварите ,ќе видиш за некој ден кога ќе го пишат и часот за времето кога ќе се игра.Така ги пишуваат сите натпревари во еден ден,потоа ги менуваат.Мило ми што ОП ти е фан од клубовите во 1 лига

mr.cornelius1

И ОНДАК ТО..
Член од
1 ноември 2009
Мислења
773
Поени од реакции
14
Значи најверојатно и веќе сигурно дека ќе биде натпреварот во Петок во 18:00

mr.cornelius1

И ОНДАК ТО..
Член од
1 ноември 2009
Мислења
773
Поени од реакции
14
Победа 77-74:vozbud:
Резултатот во целиот натпревар беше тесен и имаше многу борба на теренот.
Најефикасни во домашниот тим:РИСТИЌ 19,БИЛБИЈА И МИХАЈЛОВСКИ ПО 14,МЛАДЕНОВИЌ 10,КАРАЏОВ 9,уште во стрелците се запишаа и ШИБАЛИЌ 5,ТОДОРОВИЌ 3,ИВКОВИЌ 2 И РИСТЕ 1 КОШ.
Најефикасни кај гостите беа:Тадиќ 20,Георгиевски 16,Синадиновиќ 13,Ѓоревски 11,миловиќ 9,Совковски 3 и Вириевиќ 2
Ме радува играта на Караџов и борбеноста на Стојанов
Позз

Член од
23 декември 2007
Мислења
385
Поени од реакции
16
СЛАВИЧЕ СЕ ТИТУЛАААААА ! :vozbud:

Одлична игра и на двата тима , во кој подобриот победи. Секоја чест на Небојша Ристиќ , Бобан Билбија и Ристе Стојанов :smir: Наредна со Пелистер во Сабота / Недела и потоа СУПЕРЛИГААА !

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.550
Победаааа:vozbud::vozbud::vozbud:
:party3:Супер лиго чекај не,ние доаѓаме:zlo:
:oeoeoe:

Kajgana Shop