Фан Клуб : Овче Поле

• Креатор на темата Креатор на темата WW
  • Време на започнување Време на започнување
Ретко на кој натпревар да не е со 20+ ... според мене во најдобрите 3-4 кошаркари во Македонија е моментално, незнам за вас :toe:

Не моментално, али најдобриот за нас
25855304112239471657739.jpg

:je:

Ретко на кој натпревар да не е со 20+ ... според мене во најдобрите 3-4 кошаркари во Македонија е моментално, незнам за вас :toe:

па секако дека е еден од најдобрите,човекот има 21.5 просек по натпревар тоа засега е најдобро во лигата мислам.Во средата само 2 пати промаши од игра.

Судии денес:Милоевиќ , Крстевски , Цветановски

зашто хулиган ајде објасни ми ??

А за тоа што дава по 30 коша е затоа што е добар во она што го работи

Па таква фаца е , башка има муабети дека лежел во затвор, му пукнал нос на некој

Па таква фаца е , башка има муабети дека лежел во затвор, му пукнал нос на некој

Не, не, далеку од тоа дека имал лежено затвор... но пред 12-13 години му го пукнал носот на Марко Јариќ кога играле заедно во КК Раднички Београд и добил забрана да игра кошарка во Србија мислам 3-4 години... :toe:

Oчекувана победа за Овче Поле против Торус со 73:72
За малку ќе се повтореше истото што и против ВО но со среќа на крајот(која ги прати храбрите) Овче Поле стигна до победа.Овчеполци имаа 17 поени предност на 6 минути до крајот , но тимот на Торус направи серија која ги доближи на 1 разлика.Дури имаа и напад за победа кој за среќа не го погодија.

Билбија 16 , Ристиќ 14 и 10 скока, Младеновиќ 12 ,Шибалиќ 10 и 9 скока , Бошко 9, Михајловски 8 и Тодоровиќ со 4 поени.
Кај противникот најефикасни беа Караџовски со 20 и Опачиќ и Марковски со 17

На сајтот на МКФ табелата не е точна, односно касни ќе може ли некој да ја постави мометалната табела од првенството

На сајтот на МКФ табелата не е точна, односно касни ќе може ли некој да ја постави мометалната табела од првенството

1.Вардар Осигурување 22
2.Фени Индустри 20
3.Пелистер 16
4.Овче Поле 15:vozbud:
5.Работнички 13 -2
6.Торус 13 -2
7.Плејмејкер Кубус 13 -1
8.Мзт 12 -1
9.Вардар 200 10 -2

Не ме фаќај за збор незнам баш дали е точна:toe:

Наредната со Кубус во гости мислам ќе биде една од најважните натпревари за Овче Поле.Тука треба машки да се издржи

До крајот ме плашат натпревартите против Кубус и Работнички,додека Мзт и Пелистер мислам дека ќе ги добиеме а пак против Фени нема што да се бара посебно што се домаќини.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom