mr.cornelius1
И ОНДАК ТО..
- Член од
- 1 ноември 2009
- Мислења
- 773
- Поени од реакции
- 14
Значи да се исправам... Шибалиќ му е презимето, јас сум згрешил и напишал Шубашиќ... :helou:
ќе игра денес овој Шибалиќ??:helou:
Значи да се исправам... Шибалиќ му е презимето, јас сум згрешил и напишал Шубашиќ... :helou:
Прочитај прво убаво пред да прашаш нешто што е напишано... :smir:ќе игра денес овој Шибалиќ??:helou:
Нов играч во Овче Поле, Србинот Данило Шибалиќ кој игра на позиција 3 и е висок е 2.02 cm...
Ќе има право на настап уште на утрешниот натпревар против Вардар 2000 во Скопје од 19:00 часот во малата сала "Кале"...
Прочитај прво убаво пред да прашаш нешто што е напишано... :smir:
прочитав дека има право за игра ,него јас прашав дали ќе игра:helou:
не биди толку чуден па секако дека ќе биде во тимот-најверојатно на местото на Караџов а дали ќе го пуштат зависи од тренерот
:costumed2
Стигна и третата победа за Овче Поле од 74-82 над стариот должник Вардар 2000 jea:.Ристиќ со 31 поен и 10 скока најдобар на натпреварот со само 2 промашувања од игра,Марко Тодоровиќ 16,Марјан 11, Бошко 10.Новајлијата Данило Шибалиќ во својот дебитантски натпревар постигна 8.Во листата на стрелците се запишаа Билбија со 4 и Боби со 2.:bravo:
Целосно екипата имаше ефект: 33/62 (53%) за 2, 9/25 (36%) за 3 и 7/9 (78%) од слободни фрлања.lee:
Овој Ристиќ ма невиден хулиган ми личи, а види го по 30 поени дава
Па затоа има прекар Тајсон, кој многу ретко тука во Македонија го нарекува така... мислам дека во Србија го викаат такаОвој Ристиќ ма невиден хулиган ми личи, а види го по 30 поени дава
Се случува и тоа деПамтам у Кавадарци ка проба да закуца, обрачот му залепи банана :лол: