Фан Клуб : Овче Поле

• Креатор на темата Креатор на темата WW
  • Време на започнување Време на започнување
Еее не знам Чековски кој ќе го потера, а богами и Преката не е мал

Ристиќ изеде 4 блокади од Кол во Кавадарци :tv: како мало дете си го шлапкаше:vozbud::nesvest:

hahaha da da zatoa Emil Rajkovic frlase palta kako lud,Ristic i Mek Kenzi gi rasturija prvo poluvreme.....potoa i sudiite pocnaa da jadat burek a i ve spasija 6-te trojki po red sto gi pogodija vasite....inace ke se treseavte do kraj :salut::salut::salut:

Еее не знам Чековски кој ќе го потера, а богами и Преката не е мал

Abe i Bojnic e 2 glavi povisok od Ristic ama koga Ristic mu stegna edna,begase kako pi*ka :pos2::pos2::pos2:

Абе не си играјте играчки каа шо се наапани виа нашите ќе ви маанат 30 разлика нема да знајте шо ве снашло, како се наострени сеа изнервирани од поразот има се да газат пред себе

Абе не си играјте играчки каа шо се наапани виа нашите ќе ви маанат 30 разлика нема да знајте шо ве снашло, како се наострени сеа изнервирани од поразот има се да газат пред себе

OK be bratce,jas ne rekov deka ste slabi ili nesto drugo.....znam deka ke bide tesko i deka 10% se sansite za Ovce Pole,ama ne si sportist ako pred vreme go priznavas porazot,sfakjas?Kako onaa utakmica ste izgubile od Pelister?Mene mi kazaa deka sto sutnale sve pogodile....znaci do denot e.....sto ke bide ako na vasite ne im trgne kako sto treba a nasite se raspucaat? :salut::salut::salut:

hahaha da da zatoa Emil Rajkovic frlase palta kako lud,Ristic i Mek Kenzi gi rasturija prvo poluvreme.....potoa i sudiite pocnaa da jadat burek a i ve spasija 6-te trojki po red sto gi pogodija vasite....inace ke se treseavte do kraj :salut::salut::salut:

Abe i Bojnic e 2 glavi povisok od Ristic ama koga Ristic mu stegna edna,begase kako pi*ka :pos2::pos2::pos2:

Туку остај таа слушнав дека си бил воџа на Овчари така да можно ли е да направите едно гостување до Кавадарци во другиот круг кога ќе гостувате тука:helou:

Туку остај таа слушнав дека си бил воџа на Овчари така да можно ли е да направите едно гостување до Кавадарци во другиот круг кога ќе гостувате тука:helou:

Hahahahahahaha Vodjaaaa,koj ti kaza te zafrkaval,kako prvo uste ne sme sobrani i organizirani kako sto treba,kako vtoro neznam kolku ke se ide na gostuvanjata,vi kazav deka na gostuvanje idat samo nekoi clenovi od uprava....pozz i ne misli odma na provokacii

Абе тој Ристич ви е ЅВЕР,ако Ристич е тој ќелчото со мешето:tv::tv:

Абе тој Ристич ви е ЅВЕР,ако Ристич е тој ќелчото со мешето:tv::tv:

Toj e toj,i da znaes deka e SBEP ne za djabe go vikaat Tajson na prezime + nema sto da se smees dali imal mese,dali bil kjelco ili neznam sto,sto sakate kazite toj e megju prvite 3 najdobri igraci vo Makedonija-moe milsenje :salut::salut::salut:

Toj e toj,i da znaes deka e SBEP ne za djabe go vikaat Tajson na prezime + nema sto da se smees dali imal mese,dali bil kjelco ili neznam sto,sto sakate kazite toj e megju prvite 3 najdobri igraci vo Makedonija-moe milsenje :salut::salut::salut:

Ќе видеш сега како Кол Гоцевски и Чековски (китот) ќе му држат лекција по модерна кошарка на Ристиќ башка од тебе очекувам да ми кажеш колку банани ќе му шлакнат:tv::helou: немој да помислиш дека е некоја провокација:pipi:

Ќе видеш сега како Кол Гоцевски и Чековски (китот) ќе му држат лекција по модерна кошарка на Ристиќ башка од тебе очекувам да ми кажеш колку банани ќе му шлакнат:tv::helou: немој да помислиш дека е некоја провокација:pipi:

ne ne ni pomisliv na provokacija,samo steta sto Ristic nema da igra so vas,kaznet e edna (mislam) utakmica zatoa sto go zalepi ednas Gojnic,GOLEMA STETA......jas pomisliv na provokacija koga rece "organizirajte se nekogas i dojdite na gostuvanje vo kavadarci" demek sakas da kazes dojdite pa da ve tepame.....neznam ti na sto mislis toa e moe mislenje ajt :salut:

Марјан Јаневски додека играше во Маврово даваше по 30 коша во натпревар , ама таму играше само он, па кога дојде во Работнички на ниту еден натпревар не даде повеќе од 10.Исто и тој Саздов сега што игра во Вардар.

Ne e ist slucajot i so ristic...covekov ima 30 god igral vo srbija vo prva liga i toa e se so znam za nego :) steta so nema da igra so feni :smir:

Не се знае дали нема да игра со Фени...Дај боже да игра,него ајде срекно и на 2 тима

Поздрав :helou:

Не се знае дали нема да игра со Фени...Дај боже да игра,него ајде срекно и на 2 тима

Поздрав :helou:
слонче ке игра ке ги скрсиме се погготвува пеколна афносвера за во сабота полна сала плус усте некој добри додатоци :tapp::tapp::tapp::oeoeoe::pishtoldz:cds:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom