pa da...i ne e loso sega sme i bez mn zasiluvanja samo ristic i milutin...na polusezona mislam ke s eprobaat novi zasiluvanja i ako ne bide nisto zdravje letototo ke se pravi konkurenten tim za titulata pozdrav :smir:Bogami dobro ste pominale.Pelister se pokaza deka e dosta jaka ekipa,a so vas bilo tenko do kraj.Toa e top za vas.prva godina vo prva liga a imate mn dobri rezultati...
може бе зашто да не...до пред 2 години фени беа ништо бе не ни идев на утакмица ги тепаа по 50 разлика и следната сезона...оп титулаmalo morgen deka ke naprajte tim za titulata:pos2::pos2::pos2:
Да не си топол ти бе :pos2::pos2::pos2:спремни сме ние секогаш ,само знам дека ке биде тешко и за нас и за Фени
очекуваме победа но не се знае сепак ни гостува шампионот
abe barem prva godina ni e i za malku ke ve tepavme,prasaj koj gledal da ne ispadne deka jas ti kazuvam,gledaj ja snimkata i samo go prati sudijata Mitreski i ke vidis kako ste pobedile.Od sigurni izvori znam deka e namestena utakmicata,Skopskite pederi vo Federacija non-stop pravat nesto samo da ne bideme megju prvi 6,POP Sport izigra so nas i se otkaza,zosto?Za da ni odzemat 2 pobedi,toa e tolku ocigledno deka ne mestat,ne e problem, samo neka znaat deka ovde vo Sveti Nikole nikoj ne pie nafta Pozzmalo morgen deka ke naprajte tim za titulata:pos2::pos2::pos2:
Ај со среќа, само глеајте да не го налутите Кол да не ви ги искрше кошевитеНемавме срека против Пелистер Ајде во Сабота против Фени да ги газиме
Не дај боже и Трајко да се напуше е тогаш е опасно :pos2: башка ќе видат фрлање тројки во слободен стил by Милан Прековиќ некаде од 9 метра:pos2::pos2:Ај со среќа, само глеајте да не го налутите Кол да не ви ги искрше кошевите
Ај со среќа, само глеајте да не го налутите Кол да не ви ги искрше кошевите
Ристиќ изеде 4 блокади од Кол во Кавадарци :tv: како мало дете си го шлапкаше:nesvest:a ristic ke mu ja pukne facata:pos2:
a da bese mek kenzi drugo ke bese