Фан клуб: Новак Ѓоковиќ

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
ne mozes da sudis vo ovoj moment od prosta pricina sto istiov mec i lani go igraa, coin flip situacija koja Nole ja zagubi, Beker ne e kriv za negovata nezainteresiranost i kukavicka igra, pogotovo otkako napravi brejk vo posledniot set. Nacinot na koj go izgubi sledniot servis bese rezil, ednostavnoja nemaa onaa borbenost u nego, motiviranost, ne deluva taka, nekako umorno od tenis mene mi delue, ko preku kur da mu e, pritisiok natovaren na grb ima i popusta, jebiga, covek e ...

Ја нема таа сигурност и поддршка која ја имаше со Вајда , во тешки моменти во мечот ќе погледнеше кон него , а сега тоа не го забележав со Бекер.

glease i sea, onoj pogled, sto kur mi se desava, zasto sum volku beden. :D
Uzivaj druze, ne e do Beker, bar sega ne, za idnina ke vidime, sea rekov e premnogu rano za nekoi improvizacii u igrata i teranje na rizik so nekoi neisprobani i seuste nedovolno trenirani varijanti. Ednostavno rekov, editirav post neznam kolku primeti, prasanje na vreme bese koga ke go jade od Vavrinka ako se poglednat nivnite prethodni dueli, Nole uvek se macese i imase 1 ton sreka. Ja sum soocen so faktot deka deckoto e padnat, prv pat posle neznam kolku godini bev golem skeptik za nego i AO, najiskreno, jedino sto rekov e deka mora do finale i ubeden bev deka ke uspee vo toa so ogled na negovite eventualni protivnici no ete, razocara

My dear friends,
You've been with me through many tough and good times in my career. I've been blessed to travel the world, play the most beautiful sport that brings me a lot of excitement and joy; i am happy, loved and healthy. Jelena and I are truly blessed to soon become parents! My love is pregnant!

Со среќа нека му е, нека мине се без проблеми и да си стане среќен татко за 8-9 месеци.

Со среќа нека му е, нека мине се без проблеми и да си стане среќен татко за 8-9 месеци.
него оваа трудна, тек сеа на зглобот ке му ебе матер

9B7xF.gif

Последно уредено:
Новак труден бе че станал татко :D

Новак и официјално е аут за Мадрид...

Нека му е среќен роденденот на Ноле, да е жив и здрав, да се среди ситуацијата со неговиот народ, да помине бременоста на Јелена без проблеми и да си нареди уште многу успеси во кариерата. :)

Леле ќе колабрира Новак .:place::place::place::place:[DOUBLEPOST=1402240748][/DOUBLEPOST]
Нека му е среќен роденденот на Ноле, да е жив и здрав, да се среди ситуацијата со неговиот народ, да помине бременоста на Јелена без проблеми и да си нареди уште многу успеси во кариерата. :)

И да го освои сега Ролан Гарос.:)

Колку едноставно и лесно ќе го изгуби третиов сет...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom