Фан клуб: Новак Ѓоковиќ

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Za mene e pogolem uspeh da se zadrzi uste 5 godini u Top 5 nego da bide broj 1 kako Ana Ivanovic ili Marat Safin pa posle da zivee na stara slava.

Честитики за прикажаната игра на Џоковиќ....:helou:

Федерер - Џоковиќ,е нешто посебно да се гледа...позз.:helou:

Изгуби на НАЈдобриот. Парираше колку што можеше, во 3 сета доби 16 гема .. Но против Роже и тоа е (пре)малку. Задоволен од прикажаното, сега очекувам брзо да ја искористи оваа добра форма во која се наоѓа и да се врати пак на третата позиција ..

Како што кажа и коментаторот вчера на Еуроспорт. Кога веќе губи нека Џоковиќ нека изгуби на мајсторски начин. Едноставно тоа вчера беше фантастичен меч во кој се виде дека сепак моментално Федерер е класа над сите. Сепак Џоковиќ добро играше иако не му зема ниту еден сет. Ајде здравје боже на Мастерсот да му врати за поразов.

Pa ne bas ne e dobra, potocno ne e celosna. Lani Marej pobedi vo Madrid i osvoi 1000 poeni a sega zagubi mislam u 1/4 finale a ne mu se odbieni uste, posto lani madrid se igrase u Oktomvri a ovaa godina u Maj ne gi odbrani poenite pa sega duri u Oktomvri treba da mu odbijat mnogu mislam preku 800 poeni.

Добра си е листата, поените важат 1 година (поточно 52 недели), ќе им се одбијат на сите кога ќе дојде време.
Лани мастерсот во Мадрид беше на тврда подлога, а сега на земја, така да може да се каже дека не е истиот мастерс.

Znam jas deka vazat edna godina, zborot mi bese deka Madrid se odigra a Marej zagubi u 1/4finale od Del Potro i ne gi odbrani poenite od lani.

Честитки Ноле, му даде дознаење кој ќе биде наскоро број еден. :pipi:

Секоја чест на Ноле..!!
И дај боже за некое време да биде No.1

Davidoff+Swiss+Indoors+Day+Seven+wxzTpK_FDu5l.jpg

Davidoff+Swiss+Indoors+Day+Seven+wpnZN5XLAB9l.jpg

Честитки, заслужена победа! Ако минатата година беше година на Надал, а годинава - година на Федерер, следната година е година на Џоковиќ, 100%. Уште еднаш, ЧЕСТИТКИ! :aplauz:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom