Фан Клуб: Њукасл Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата Nemiseverue
  • Време на започнување Време на започнување
Ilumious Што играч е Џошуа Кинг? Гледам нашиве го бараат како замена за Ба, ако овој случајно си отиде во јануари.

Ilumious Што играч е Џошуа Кинг? Гледам нашиве го бараат како замена за Ба, ако овој случајно си отиде во јануари.

Напаѓач кој може да игра и како десно крило, го имаше дебито за Норвешка годинава и одигра неколку утакмици со репрезентацијата, дал гол ама му го поништиле непотребно. Добар е, супер се снаоѓа и на двеве позиции, не е некој prolific striker како Сисе, меѓутоа знае да повлече еден-двајца фудбалери бидејќи има добра физичка градба. Баш кога ги надрасна U18 почна да оди по позајмици , меѓутоа се повреди, имаше операција па беше во Менхенгладбах но не му даваа толку шанси, нормално дека беше во процес на заздравување, па после во Хал Сити отиде.

Не е Демба Ба сега одма да го замени, ама би можел да стане со правилен развој, кај нас во U21 каде што е сега почна да го губи местото од Џеси Лингард кој прикажува малце подобри партии од него. Со оглед на тоа дека го повикаа за Норвешка, би сакал да се докажува и ако го земете ако ништо друго барем би се трудел да изигра на ниво. А за споредба со Обертан, да, Кинг е многу подобар иако е помлад едно 5 години :)

Oти бе да си оди Ба? Кои екипи се заинтересирани за него?

Ви текнува на фацата на Азпи од сликата на сите шпанци во тимов?
1s5Qd.png

е па еве што би се случило кога сите би ја имале оваа фаца на таа слика :D
ee2VF.jpg

Oти бе да си оди Ба? Кои екипи се заинтересирани за него?

Нема некој посебно заинтересиран, ама Пардју изјави дека уште му важи таа клаузула за 7 милиони да може да си оди. Е сега ако некој му понуди повеќе плата ќе си оди, во Њукасл зема 40.000 неделно, ама искрено не ми се верува да оди некаде, летово неговиот агент се утепа од барање нов клуб за него, ама никој не сака да ризикуа со оглед на неговите години и лошите колена.

Ви текнува на фацата на Азпи од сликата на сите шпанци во тимов?
1s5Qd.png

е па еве што би се случило кога сите би ја имале оваа фаца на таа слика :D
ee2VF.jpg

Да не си ја згрешил темата случајно? :D

Нема некој посебно заинтересиран, ама Пардју изјави дека уште му важи таа клаузула за 7 милиони да може да си оди. Е сега ако некој му понуди повеќе плата ќе си оди, во Њукасл зема 40.000 неделно, ама искрено не ми се верува да оди некаде, летово неговиот агент се утепа од барање нов клуб за него, ама никој не сака да ризикуа со оглед на неговите години и лошите колена.

Да не си ја згрешил темата случајно? :D
Не бе што ти е :D :pos:

Wonga.com нов официјален спонзор во следните 4 години, почнувајќи од сезоната 2013/14.

Newcastle Agree Four-Year Wonga Deal
http://www.nufc.co.uk/articles/20121009/newcastle-agree-four-year-wonga-deal_2281670_2944166

Исто така, како дел од договорот за спонзорство е и враќањето на името Ст. Џејмс Парк на стадионот на местото на Sports Direct Arena. :vozbud::vozbud::cuc:

http://www.chroniclelive.co.uk/newcastle-united/nufc-news/2012/10/09/wonga-revert-stadium-name-back-to-st-james-park-72703-31998111/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook

The look
nufcfans_newcastle_sunderland_tunnel_mascot_mickey_taking_tim_krul_john_o_shea_1.jpg

The hand
nufcfans_newcastle_sunderland_tunnel_mascot_mickey_taking_tim_krul_john_o_shea_2.jpg

The snab
nufcfans_newcastle_sunderland_tunnel_mascot_mickey_taking_tim_krul_john_o_shea_3.jpg

Фацата на Колочини! :pos:

За утакмицата не сакам да зборувам, Тиоте и судијата ја ебаа, инаку педериве имаше да го јадат сред Сандерленд!

Синоќа добра игра пружија играчите на Њукасл, Обертан тоа го искористи и ја затресе мрежата на Клуб Бриж. Сега се први во група со 7 бодови, Бордо има 4, Клуб Бриж има 3 и Маритимо има 2.

Една од најнеизвесните групи, од моја гледана точка Њукасл и Клуб Бриж одат понатака.

Хеј, оставете ми меилови ваши во пп, да ви пратам една фотографија од СЏП од еден мој познаник што е профи фотограф. Сликата е голема за хостирање да ја прикачам тука, за десктоп/постер да си имате е 10ка.

Sent from my HTC EVO 3D X515m using Tapatalk 2

Ќе падни Сити, за едно 2 и пол часа?:D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom