Фан Клуб: Њукасл Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата Nemiseverue
  • Време на започнување Време на започнување

Тешка победа, иако скоро сите првотимци освен Колочини не играа. Добра вест е што Бен Арфа конечно заигра и беше меѓу најдобрите, заедно со Марво за кого мора да има место во прв тим!
Елиот, новово голманче криво за сите голови, трева нема да помириса во догледно време.

Newcastle 3 Blackburn 1: Toon flying high after Ba hat-trick shoots down Rovers

article-2041349-0E10EBC300000578-612_634x430.jpg

article-2041349-0E11085F00000578-203_634x349.jpg

article-2041349-0E10F89A00000578-206_634x453.jpg

http://www.dailymail.co.uk/sport/fo...b_ref=LikeButtonTop&fb_source=profile_oneline

Ако продолжи вака Њукасл,сезонава има сериозни шанси за Европа Лига и топ 6..

ИМа потенцијал Њукасал и за 4-то место да замеше прсти секако ако продолжи со добрите игри

ИМа потенцијал Њукасал и за 4-то место да замеше прсти секако ако продолжи со добрите игри
Нема теорија меѓу први 4 да завршиме, јас ќе бидам презадоволен со освојување на Лига Купот и пласман меѓу Топ 6-8.

Кажав јас има потенцијал Њукасал за 4-то место вие не верувате :). Честито нека ви е победата иначе како е нашиот Марсовец како игра кај вас?

Кажав јас има потенцијал Њукасал за 4-то место вие не верувате :). Честито нека ви е победата иначе како е нашиот Марсовец како игра кај вас?
Њукасл е мноооооогу далеку од 4-то место. :)
Инаку вашиот Марсовец полека се вклопува, не е лош, има потенцијал, мислам дека се подобар и подобар ќе биде. Уште е рано да го оценуваме.

Дечки а Сантон игра ли, и ако игра како се покажува? :)

Сепак Пардју не е лош како што го правевте. :)
Затоа кога дојде он кажа не ме судете одма, судете ме по резултатите. Сега за сега добар се покажува, ќе видиме како ќе тера до крај на сезоната.
--- надополнето: Oct 2, 2011 4:25 PM ---
Дечки а Сантон игра ли, и ако игра како се покажува? :)
Сантон беше повреден, пред недела дена му вадеа вода од коленото, па во средата играше против резервите на Свонси. Тренира веќе со екипата, се очекува по двонеделнава пауза да заигра.

за жал враќање на старите патеки малку потешко - барем дури не се смени сопственикот такво нешто не гледаме ! 4тото место во ваква конкуренција ќе биде екстремно тешко да се освои,бериќат што ќе се избегни битката за опстанок

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom