Фан клуб: МЗТ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата arap
  • Време на започнување Време на започнување
Па Цветковски и не беше толку лош,го гледав во два наврати.Мислам дека направија гршка со него.А Лучич-мрш копиле едно ![DOUBLEPOST=1479321401][/DOUBLEPOST]Застрамен сум..неберојатно е ова шо го играат!

Последно уредено:
Синовец и Кларк одлични на овој меч . Ама се пукнав од смеење . Овој Крстевски "тренеров" на тајм аут ништо не им кажа . И на македонски им збори незнае енглески хахаха . Леле леле циркуз тим станавме . Абе оставка управа ....

Па не може Цветковски кога треба Мекиќ куртонот да игра.
А од друга страна и коу го ебе место да остане у Работнички он отиде у МЗТ а се знаеше дека МЗТ ќе фрла пари на странци

Фала богу се ослободија од Лучич.

Али ипак...ако знаат што прават еве на....ова е тим без компас. Какво разочарување ми се само еј... трошење пари за џабе. Не знам како може екипа со буџетов да биде вака очајна. Којзнае колку пари перат само....

MZT pred potpis so trener za do kraj na sezonata, ke bide oficijalizirano najverojatno denovive. spored mene dobro resenie vo ovoj moment, inaku se raboti za trener od bivsite yu prostori

15135736_10209997227520988_6370782788580867475_n.jpg

Ивица гнидо иди си беееееееееееееееееееее , ако ништо друго да ги мочаме педериве.

Збеснав ми фалат старите времиња .

MZT pred potpis so trener za do kraj na sezonata, ke bide oficijalizirano najverojatno denovive. spored mene dobro resenie vo ovoj moment, inaku se raboti za trener od bivsite yu prostori
Брат дај бе кажи кој е,и онака нервите ни се искинати

Каков џекпот добивте со Анте Назор, реално не очекував дека ќе дојде во Мзт, човекот имаше поозбилни понуди како и селекторското место во Хрватска, конечно асален модерен тренер во Мзт.

Каков џекпот добивте со Анте Назор, реално не очекував дека ќе дојде во Мзт, човекот имаше поозбилни понуди како и селекторското место во Хрватска, конечно асален модерен тренер во Мзт.
Да одлишен тренер,незнам само што се чекаше волку ![DOUBLEPOST=1479490202][/DOUBLEPOST]
Да одлишен тренер,незнам само што се чекаше волку !

Конечно да видиме добра партија , мада овие ФМП не се баш мерило али ок , добра кошарка , Фала Богу Дреновац влегува во форма , Кларк солиден , Темс стандардно добар , Синовец оваа потфрли , а по 1000 пат ке кажам Клоф треба да се
избрка циганот .
Ајде сега со нов тренер и да се фати полека правиот пат , да се излезе некако
од овие гомна ако е можно .

Конечно да видиме добра партија , мада овие ФМП не се баш мерило али ок , добра кошарка , Фала Богу Дреновац влегува во форма , Кларк солиден , Темс стандардно добар , Синовец оваа потфрли , а по 1000 пат ке кажам Клоф треба да се
избрка циганот .
Ајде сега со нов тренер и да се фати полека правиот пат , да се излезе некако
од овие гомна ако е можно .
Ако некој треба да се брка тоа е Марко Симоновски,незналицата со стаклени нозе! 15 поена даде на една утакмица,и сеа 5 утакмици нигде ке го нема.

АНТЕ НАЗОР!!!!!

Иначе го сретнав кога бев у Хрв. на одмор каков лик е човекот!:cuc:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom