Фан клуб: МЗТ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата arap
  • Време на започнување Време на започнување
И јас имам инфо дека асален плеј ќе се донесе сигурно, е сега ако тоа е стварно Бо тогаш ќе имаме јак и сериозен состав конечно. Иначе со Дамјан е завршена приказната со потпишувањето на Xavier Thames.
Па нели ти ρече ќе се носи дρуг игρач наместо Дамјан а темс ќе игρа плеј[DOUBLEPOST=1471974071][/DOUBLEPOST]
И јас имам инфо дека асален плеј ќе се донесе сигурно, е сега ако тоа е стварно Бо тогаш ќе имаме јак и сериозен состав конечно. Иначе со Дамјан е завршена приказната со потпишувањето на Xavier Thames.
Па нели ти ρече ќе се носи дρуг игρач наместо Дамјан а темс ќе игρа плеј

Па нели ти ρече ќе се носи дρуг игρач наместо Дамјан а темс ќе игρа плеј[DOUBLEPOST=1471974071][/DOUBLEPOST]
Па нели ти ρече ќе се носи дρуг игρач наместо Дамјан а темс ќе игρа плеј

Пред да дојде Тамс, муабетот беше дека ќе има двајца нови играчи странци... Тамс дојде, го чекаме вториот. Дамјан си оди дефинитино. Јбг лошо т.е. извртено инфо ми дале, али у принцип тоа е тоа. Врти сучи слична е ситуацијата.

Ете македонски тинејџер во МЗТ :)

Не ми се верува дека Патак се смета за кошаркар со тие нозете дебели како на тетка. Еден курчо му застана у став и овој не можеше топка да пренесе, еј да не можеш преку курчо топка да пренесеш во кошарка, мора да си дно.

Малку бев отсутен , одлучија ли кој ке биде капитен ? со Дамјан тешка работа а ?

Дамјан глуми лудило и сам знае дека најдобро му е да остане ама одолговлекува да извади денар плус

Дамјан сега кој знае колку се кае што не потпиша со МЗТ на време, од друга страна што побрзо да се врати од повреда :)

Инаку Ивица Димчевски ќе потпишува или само тренира со МЗТ ?

Дреновац пак најдобар , треба да му понудат договор за наредни 5 години со дупло плата од сега што зема , браво мајсторе[DOUBLEPOST=1473167618][/DOUBLEPOST]Која смешна изјава , на постот на facebook после утакмицата денес со Газиантеп вика вака : заморот си го стори своето , хахах кој замор бе уште не почнале , имаа само неколку тренинзи леле имам некое претчуство дека освен Дреновац и Темс све другово ке биде циркус . ајде дај боже да грешам .

Последно уредено:
Тори Томас нов плејмејкер на МЗТ, да не претеравте малку?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom