Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Страшен центар е Јуре, браво за менаџментотjure lalic e nov igrac, i mislam deka vakov centar ne sme imale odamna barem koga stanuva zbor za stranec. sega MORA znaci MORA nekoj ekstra plej i uste eden 2-3 pozicija i top ke bide ekipata
Не се возбудувам ама нема смисла , све странци напикаа , а наши деца ??Бρат не се возбудувај олабави малце
Не викам да нема странци , ама сепак треба да им се даде шанса и на наши играчи , ова е пред се Македонски тим ,. пример зашто наместо овој Џеремаја Мејси 34 год. не се направи напор да се донесе Војдан?? има и доста млади играчи кои очајно си ја чекаат шансата но џабе , тоа е , ке тераме вакаpa osven damjan i kostoski kogo da zemes drug sto vredi
Не викам да нема странци , ама сепак треба да им се даде шанса и на наши играчи , ова е пред се Македонски тим ,. пример зашто наместо овој Џеремаја Мејси 34 год. не се направи напор да се донесе Војдан?? има и доста млади играчи кои очајно си ја чекаат шансата но џабе , тоа е , ке тераме вака
Влеговме по по оштра дискусија али нема везе , јас не зборам за позиција 1,3,5, јас зборам за странци-македонци , А немој да ми збориш кариера ова-она , паричка и се е можно.нека му лупнат колку што треба и тоа е , и мора сите да признаеме дека какви промашај играчи знаат да договорат тоа е чудо , еве пример на неколку шутраци странски : Љубичич , Протич , Бунич . Картер , Морович , Класен , Демјуниг , Бакич ...Све дрво до дрво . Али сепак овој тим денес ветува ..само да договорат уште еден или двајца наши и топ сме.Значи какви глупости трескаш алал да ти е. Џеремаја е на позиција 4, Војдан е кец....Каква е спојката да дојде едниот за да си отиде другиот !?!?
Да не зборам за тоа дека Војдан да би дошол во МЗТ од шпанска лига е рамно на самоубиство на сопствената кариера.
затоа што Мејси не верувам дека има договор вреден повеќе од 100 000 годишно, за разлика од него Војдан се промовираше од средна класа играчи низ Европа кои се со договори над 20 000 евра месечноНе викам да нема странци , ама сепак треба да им се даде шанса и на наши играчи , ова е пред се Македонски тим ,. пример зашто наместо овој Џеремаја Мејси 34 год. не се направи напор да се донесе Војдан?? има и доста млади играчи кои очајно си ја чекаат шансата но џабе , тоа е , ке тераме вака