Фан клуб: МЗТ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата arap
  • Време на започнување Време на започнување
Какви 20 години, групава постои скоро 20 години!
Песната е од 2008-2009та, тој период негде. Нит се пеела на клупи, нит кафани и собиранки. Единствено место каде што е испеана од повеќе од 20 луѓе заедно е на враќање од гостување во Струмица пред 4-5 години, и тоа пеено строго во предниот дел од автобусот :гик:

Па убаво е пишано дека не е пеана од групата.
Зборам за зезанки пијанки интерни, али нема врска, се изгуби смисол на постот:)
Фемили Аеродром е 20 години, а Пирамида што била? Значи да не забегуваме:angel:

Ајде не се вади сеа жити Крсто.

Тодоρов најавува вρаќање во κлубот во блисκа иднина и пласман во плејоф во Аба ,доста оптимистичκи од негова стρана

Тодоρов најавува вρаќање во κлубот во блисκа иднина и пласман во плејоф во Аба ,доста оптимистичκи од негова стρана
Многу сум скептичен околу Тодоров. Мислам дека треба летово да го пратат Јончевски едно два месеци,некаде низ Европа, да се исчеличи малце,да го подиспече занаетот ! ))

Утре мора да го згазат Куманово минимум 20 разлика

После молбите на Адидас, МЗТ сепак прифатил:)
И јас го разбрав истото.Исто така низ чаршијата се говори дека таа била една од последните желби кој се нашле во посмртниот тестамент на самиот Ади Даслер.Се поизвесно е дека Адидас ќе настојува во роудстерот за новата сезона 16/17 да се најдат и некој од нивните заштитни лица. Се шпекулира со имињата на Рики Рубио,Хедо Туркоглу, Лука Галинари,Џејмс Харден,и Џереми Лин.А не би било изненадувње доколку во улога на асистент на Јончески го видиме и самиот Коби Брајант,кој неодамна ја заврши својата играчка кариера !

Абе нека бркаат работа,нека земат малку нека се опраат,не тука со дресови да ми се расфрлаат.Види ги Мега Лекс,играјки во пижамиво финале на АБА стигнаа.И Еврокуп догодина ќе играат!

И јас го разбрав истото.Исто така низ чаршијата се говори дека таа била една од последните желби кој се нашле во посмртниот тестамент на самиот Ади Даслер.Се поизвесно е дека Адидас ќе настојува во роудстерот за новата сезона 16/17 да се најдат и некој од нивните заштитни лица. Се шпекулира со имињата на Рики Рубио,Хедо Туркоглу, Лука Галинари,Џејмс Харден,и Џереми Лин.А не би било изненадувње доколку во улога на асистент на Јончески го видиме и самиот Коби Брајант,кој неодамна ја заврши својата играчка кариера !

Абе нека бркаат работа,нека земат малку нека се опраат,не тука со дресови да ми се расфрлаат.Види ги Мега Лекс,играјки во пижамиво финале на АБА стигнаа.И Еврокуп догодина ќе играат!
Мега Лекс има сосема добар договор со адидас, боите ги бира керкичката на Мишко која има 6-7 години, затоа такви дресови имаат, секоја година таа е задолжена за избирање на боите на дресовите.

Мега Лекс има сосема добар договор со адидас, боите ги бира керкичката на Мишко која има 6-7 години, затоа такви дресови имаат, секоја година таа е задолжена за избирање на боите на дресовите.
Тоа ми беше и поентата,не е важно во што ќе играат,најбитно е да играат,а не да се влечат ко црева по терен.
Или твое Куманово,што дека имаат дресови ко Орландо од времето на Шекил ))))

Немој така што гледај какви играчки и тренерски имиња примамуваме

:ROFLMAO:

Србиновски се разбира од кошарка, тоа што е пречекан "на нож" од сите 2 милиони експерти во државава кога стана селектор, е друг муабет.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom