Фан клуб: МЗТ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата arap
  • Време на започнување Време на започнување
Имиња не добиваш у никој случај, прекари уште помалце. ;)
Подгрупи: Young Team Aerodrom, White Park Hooligans, Troublemakers.
Уште некое интимно прашање? :tv:

да прашам само со што сте ги добиле овие имиња??????Треба да направите нешто според имињата како шо знам?????Не провоцирам туку мислам дека имињава малце не ви одат.:smir:

Па кој кур си ти фактор да кажуваш за имиња.....тебе кој идиот ти го даде тоа глупо име,ај сиктер!!!!

Па кој кур си ти фактор да кажуваш за имиња.....тебе кој идиот ти го даде тоа глупо име,ај сиктер!!!!

:tapp: Прашувам КРЕТЕНУ пршувам.не кажувам.башка форум е ова шо сакам ќе пишам.:tapp:

да прашам само со што сте ги добиле овие имиња??????Треба да направите нешто според имињата како шо знам?????Не провоцирам туку мислам дека имињава малце не ви одат.:smir:

ова е кажување а ти не си доследен да ги коментираш воопшто тие имиња

значи јас сум дел од едната подгрупа....исто како што тебе ти го дал кумот името,така и ние имавме кум што ни даде идеа како да се викаме!!!!
ме изреволтира,пошто мн глупо се претстави,одма за имиња совети да делиш

значи јас сум дел од едната подгрупа....исто како што тебе ти го дал кумот името,така и ние имавме кум што ни даде идеа како да се викаме!!!!
ме изреволтира,пошто мн глупо се претстави,одма за имиња совети да делиш

Као шо кажав ова е форум и си кажав мое мислење.Ако се револтираш вака многу брзо не е баш арно......И кажав шо мислам за имињата немам намера да се повторувам.

епа не си слушнал за белото паркче во аеродром и не си слушнал за беља бојс за да знаеш како се добиени имињата:smir:

Ај оладате, Ивица ... ти ако не знаеш зашто ги земале тие имиња, а сакаш да дознаеш тоа сигурно нема да ти се одговори тука.
А пошто не знаеш што и како направиле тогаш немој да ги омаловажуваш.

Успеав да зирнам дел од утакмицата со АБА...
Прво честитки за победата...повторно уште една одлична претстава на FA....
Ќе се осврнам малку на ростерот на МЗТ....
Се чувствува недостатокот на квалитетна ротација во тимот...
Мзт има неколку екстра играчи за оваа лига...пред се тука е Јане Петровски,ќе го спомнам и Зивчевиќ...секогаш стандардниот Талевски....
Но ви фалат добри замени од клупата....играчи кои би ја подигнале играта на МЗТ на едно повисоко ниво..и да ги нема тие падови во играта...
Засилувањата Авраовски,Грне..некако според мене доста слабо се покажаа досега,посебно против Фени во средата....
Па Грне се истури од тројки шутирање,дали 2,3 тројки даде овие неколку мечеви....
Некако премногу избрзани шутеви има дечкото-+сега со поместувањето на линијата за 3 поени,не му оди лесно...треба да потренира малку повеќе:smir:
Фали една квалитетна 5ка...центар кој би давал во просек по 15 ина поени...Кирил Николовски сеуште го нема тоа искуство-сепак се работи за доста перспективен кошаркар...на 4ка,низок центар сте одлично покриени со Талевски,ете го тука е и Аврамовски....
Кочов е добра замена за Јане..но сепак фали уште еден добар плеј...
Со мали корекции во екипата...и неколку проверени засилувања МЗТ може да направи многу сезонава..
Сепак Фени е сега засега недостижен,направија одличен тим..и доколку некој сака да ги симне од тронот ќе мора,добро да се потруди...не само да се засили играчки,туку и тие играчи добро да се вклопат и да играат како целина......

И Аба денеска се покажа како доста солидна екипа,ќе бидат врд орев во Струмица...

69087_468589883815_152068998815_5194047_7459681_n.jpg

69087_468589888815_152068998815_5194048_1056305_n.jpg

69087_468589893815_152068998815_5194049_6368518_n.jpg

69087_468589898815_152068998815_5194050_2391345_n.jpg

bravo za navijace na mzt najdobri ste bes konkurenciju ama mn slab tim samo jane talevski i zivcevic vi vredat

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom