Фан клуб: МЗТ Скопје

Ивица ЈМК

Forza Juve Per Sempre!!!!
Член од
28 март 2010
Мислења
1.399
Поени од реакции
270
Имиња не добиваш у никој случај, прекари уште помалце. ;)
Подгрупи: Young Team Aerodrom, White Park Hooligans, Troublemakers.
Уште некое интимно прашање? :tv:
да прашам само со што сте ги добиле овие имиња??????Треба да направите нешто според имињата како шо знам?????Не провоцирам туку мислам дека имињава малце не ви одат.:smir:

Член од
4 август 2010
Мислења
154
Поени од реакции
11
Па кој кур си ти фактор да кажуваш за имиња.....тебе кој идиот ти го даде тоа глупо име,ај сиктер!!!!

Ивица ЈМК

Член од
28 март 2010
Мислења
1.399
Поени од реакции
270
Па кој кур си ти фактор да кажуваш за имиња.....тебе кој идиот ти го даде тоа глупо име,ај сиктер!!!!
:tapp: Прашувам КРЕТЕНУ пршувам.не кажувам.башка форум е ова шо сакам ќе пишам.:tapp:

Член од
4 август 2010
Мислења
154
Поени од реакции
11
да прашам само со што сте ги добиле овие имиња??????Треба да направите нешто според имињата како шо знам?????Не провоцирам туку мислам дека имињава малце не ви одат.:smir:

ова е кажување а ти не си доследен да ги коментираш воопшто тие имиња

Член од
4 август 2010
Мислења
154
Поени од реакции
11
значи јас сум дел од едната подгрупа....исто како што тебе ти го дал кумот името,така и ние имавме кум што ни даде идеа како да се викаме!!!!
ме изреволтира,пошто мн глупо се претстави,одма за имиња совети да делиш

Ивица ЈМК

Член од
28 март 2010
Мислења
1.399
Поени од реакции
270
значи јас сум дел од едната подгрупа....исто како што тебе ти го дал кумот името,така и ние имавме кум што ни даде идеа како да се викаме!!!!
ме изреволтира,пошто мн глупо се претстави,одма за имиња совети да делиш
Као шо кажав ова е форум и си кажав мое мислење.Ако се револтираш вака многу брзо не е баш арно......И кажав шо мислам за имињата немам намера да се повторувам.

Член од
4 август 2010
Мислења
154
Поени од реакции
11
епа не си слушнал за белото паркче во аеродром и не си слушнал за беља бојс за да знаеш како се добиени имињата:smir:

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Ај оладате, Ивица ... ти ако не знаеш зашто ги земале тие имиња, а сакаш да дознаеш тоа сигурно нема да ти се одговори тука.
А пошто не знаеш што и како направиле тогаш немој да ги омаловажуваш.

Tomasino

За својот народ и за тебе, морав јас да робувам.
Член од
19 март 2009
Мислења
9.252
Поени од реакции
19.549
Успеав да зирнам дел од утакмицата со АБА...
Прво честитки за победата...повторно уште една одлична претстава на FA....
Ќе се осврнам малку на ростерот на МЗТ....
Се чувствува недостатокот на квалитетна ротација во тимот...
Мзт има неколку екстра играчи за оваа лига...пред се тука е Јане Петровски,ќе го спомнам и Зивчевиќ...секогаш стандардниот Талевски....
Но ви фалат добри замени од клупата....играчи кои би ја подигнале играта на МЗТ на едно повисоко ниво..и да ги нема тие падови во играта...
Засилувањата Авраовски,Грне..некако според мене доста слабо се покажаа досега,посебно против Фени во средата....
Па Грне се истури од тројки шутирање,дали 2,3 тројки даде овие неколку мечеви....
Некако премногу избрзани шутеви има дечкото-+сега со поместувањето на линијата за 3 поени,не му оди лесно...треба да потренира малку повеќе:smir:
Фали една квалитетна 5ка...центар кој би давал во просек по 15 ина поени...Кирил Николовски сеуште го нема тоа искуство-сепак се работи за доста перспективен кошаркар...на 4ка,низок центар сте одлично покриени со Талевски,ете го тука е и Аврамовски....
Кочов е добра замена за Јане..но сепак фали уште еден добар плеј...
Со мали корекции во екипата...и неколку проверени засилувања МЗТ може да направи многу сезонава..
Сепак Фени е сега засега недостижен,направија одличен тим..и доколку некој сака да ги симне од тронот ќе мора,добро да се потруди...не само да се засили играчки,туку и тие играчи добро да се вклопат и да играат како целина......

И Аба денеска се покажа како доста солидна екипа,ќе бидат врд орев во Струмица...

Член од
27 септември 2010
Мислења
737
Поени од реакции
453
bravo za navijace na mzt najdobri ste bes konkurenciju ama mn slab tim samo jane talevski i zivcevic vi vredat

Kajgana Shop

На врв Bottom