Фан клуб: МЗТ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата arap
  • Време на започнување Време на започнување
Сe уште несватливо е зошто екс-играчот на МЗТ Скопје, Мухамед Тачи одлучи својата нервоза да ја истури врз еден од играчите на "сино-белите".
До него се најде Игор Трајковски. Вербалната пресметка помеѓу двајцата за неколку секунди премина во општа тепачка на теренот, во која учество земаа и играчите на клупата на двете екипи.
За среќа целиот хаос заврши среќно. Лицата за обезбедување кои ги имаше во голем број на време ги опколија трибините, спречија кошаркарската престава да заврши во општа тепачка или трагедија.
STO BE SIPTARCETO SO GO SAKAVTE SEA VE TEPASE

Никого он не тепал, имаше обиди али завршија неуспешно:devil3:

Кога ќе гостуваат Лирија во Јане Сандански има да го осети вистинскиот ПЕКОЛ... Има да жали цел живот што така се однесуваше.

Кога ќе гостуваат Лирија во Јане Сандански има да го осети вистинскиот ПЕКОЛ... Има да жали цел живот што така се однесуваше.

Он е тотално небитен лик, не знам зашто некој би се замарал со него : )

Да не ја шириме приказната за индијанциве, наредно коло отварање на сезоната на домашен терен против Овче Поле.
Во сабота најверојатно, ќе бидете известени за сатницата.

abe ovie sverceri za lirija navivaat taka???idat na natprevari???bea nekni so vas na navivanje????sea igraat ultimajt - lirija pa ako navivaat sverceri mozno e da dojdat i pp so vikate????

Ако дојдат ќе ги видите, ако не тогаш имате слики ... а дотогаш не прашувајте на погрешни места ;)

m7s41j.png

18.30 Јане Сандански, МЗТ Скопје - Овче Поле.

Срамота,ни една телевизија не пренесува од домашното кошаркарско првенство ........ ц ц ц

Секоја чест за играта момци,продолжете така..и големо БРАВО за коректното и фер навивање на целата утакмица,докажавте дека сте N1 у Македонија.Бев на натпреварот и ја осетив атмосферата.И добар поздрав упативте до ЦПБ на крајот хаха :vozbud:

Поздрав,
WILD BOYS OVCARI !

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom