Фан клуб: МЗТ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата arap
  • Време на започнување Време на започнување
Во каков состав настапи МЗТ вчера???
Настапи ли Пеце Наумовски??? :pos:

Јане Петровски
Ненад Зивчевиќ
Синиша Аврамовски
Кире Николовски
Влатко Георгиевски
Ѓорги Талевски
Џоле Кочов
Игор Пенов
Црна Трајковски
Филип Ѓоревски
Маци Петковски
Дарко Димковски

А, Пеце по незнам кој пат се кажуе дека највероватно ќе игра од полусезона.

da se znae koj e najak
FAMILY ZAKON 1!!!

извинете за :oftopic:
ама дечко на која навивачка група спаќаш ти?
на аеродромците или комити?
или пак на двете ?

Се надеваме дека убо ги наделкавте на камен мост шврецерите уствари децата оти тие како група не го бодрат тимот :smir:
и ако можи да ми кажите кога игараме ние со вас ?односно каде е првата утакмица и кога?:salut:

Во каков состав настапи МЗТ вчера???
Настапи ли Пеце Наумовски??? :pos:

Што е смешно?

извинете за :oftopic:

Се надеваме дека убо ги наделкавте на камен мост шврецерите уствари децата оти тие како група не го бодрат тимот :smir:
и ако можи да ми кажите кога игараме ние со вас ?односно каде е првата утакмица и кога?:salut:

7-мо коло, 13 ноември најверојатно ... кај нас е првата.

bb[noone];3824539 напиша:
а грнчаров не играше ?

Не, имаше казна од ланското финале со една утакмица неиграње.

66080_461397738815_152068998815_5096858_2351612_n.jpg

66080_461397743815_152068998815_5096859_1204202_n.jpg

abe vie od bitola preku satelit da ne gledate se desava niz skopje? gleam ti poise zapoznaen si otkolku direknite ucesnici. uzas!

KAKO I DA E POCETOKOT NA OVAA SEZONA POKAZUVA DEKA KE IMA SILNA KONKURENCIJA I NA 2 ta TERENA NA NAVIVACKIOT I NA KOSARKARSKIOT

NO SE ZNAE F.A GO DRZI PRIMATOT NAJDOBRI

Јане Петровски
Ненад Зивчевиќ
Синиша Аврамовски
Кире Николовски
Влатко Георгиевски
Ѓорги Талевски
Џоле Кочов
Игор Пенов
Црна Трајковски
Филип Ѓоревски
Маци Петковски
Дарко Димковски

А, Пеце по незнам кој пат се кажуе дека највероватно ќе игра од полусезона.

Фала на инфо. Сличен состав по квалитет има МЗТ со оној на Работнички. Мислам дека уште Торус ќе ја заокружи тројката во битката за финалето, каде местото му е загарантирано на Фени...

--- надополнето ---

Што е смешно?
Не се однесуваше смајлито на првото прашање :)
Се однесуваше на второто, колку и да е легендарен Пеце Наумовски, сепак за мене е огромно чудо што ќе го гледам пак на теренот :icon_mrgr

KAKO I DA E POCETOKOT NA OVAA SEZONA POKAZUVA DEKA KE IMA SILNA KONKURENCIJA I NA 2 ta TERENA NA NAVIVACKIOT I NA KOSARKARSKIOT

NO SE ZNAE F.A GO DRZI PRIMATOT NAJDOBRI

se soglasuvam so ovaa iskreno iako sum od pp vo kosarka vi nema ramen respect za vas ama mislam posle ona so CPB sto se slucilo vcera ako napravite nekakva glupost kako niv deka ve ocekuva stasen pekol vo prilep pozz

виа појма немат !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! само питуват со кој игрме кога играме прилеп има ли клуб,пехчево има ли клуб !!! не се во тек со денешницата не пак со спортот !!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom