Фан клуб: МЗТ Скопје

Член од
27 септември 2010
Мислења
737
Поени од реакции
453
Сe уште несватливо е зошто екс-играчот на МЗТ Скопје, Мухамед Тачи одлучи својата нервоза да ја истури врз еден од играчите на "сино-белите".
До него се најде Игор Трајковски. Вербалната пресметка помеѓу двајцата за неколку секунди премина во општа тепачка на теренот, во која учество земаа и играчите на клупата на двете екипи.
За среќа целиот хаос заврши среќно. Лицата за обезбедување кои ги имаше во голем број на време ги опколија трибините, спречија кошаркарската престава да заврши во општа тепачка или трагедија.
STO BE SIPTARCETO SO GO SAKAVTE SEA VE TEPASE

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Никого он не тепал, имаше обиди али завршија неуспешно:devil3:

Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
Кога ќе гостуваат Лирија во Јане Сандански има да го осети вистинскиот ПЕКОЛ... Има да жали цел живот што така се однесуваше.

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Кога ќе гостуваат Лирија во Јане Сандански има да го осети вистинскиот ПЕКОЛ... Има да жали цел живот што така се однесуваше.
Он е тотално небитен лик, не знам зашто некој би се замарал со него : )

Да не ја шириме приказната за индијанциве, наредно коло отварање на сезоната на домашен терен против Овче Поле.
Во сабота најверојатно, ќе бидете известени за сатницата.

Buji Buton

Manijak :P
Член од
4 мај 2010
Мислења
929
Поени од реакции
228
abe ovie sverceri za lirija navivaat taka???idat na natprevari???bea nekni so vas na navivanje????sea igraat ultimajt - lirija pa ako navivaat sverceri mozno e da dojdat i pp so vikate????

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Ако дојдат ќе ги видите, ако не тогаш имате слики ... а дотогаш не прашувајте на погрешни места ;)

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
18.30 Јане Сандански, МЗТ Скопје - Овче Поле.

Член од
4 септември 2010
Мислења
52
Поени од реакции
0
Срамота,ни една телевизија не пренесува од домашното кошаркарско првенство ........ ц ц ц

Член од
23 декември 2007
Мислења
385
Поени од реакции
16
Секоја чест за играта момци,продолжете така..и големо БРАВО за коректното и фер навивање на целата утакмица,докажавте дека сте N1 у Македонија.Бев на натпреварот и ја осетив атмосферата.И добар поздрав упативте до ЦПБ на крајот хаха :vozbud:

Поздрав,
WILD BOYS OVCARI !

Kajgana Shop

На врв Bottom