Фан клуб: МЗТ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата arap
  • Време на започнување Време на започнување
epa dodeka ne e se oficijalno nema navivanje.. cekame da se oficijalizira

Море ГАВНОЈАДЕЦ оти си таслак даа само да се пише така и дедо знае да пише сите знаиме така :toe::toe:

Значи какви баксузи сме !! да не се расипел семафорот може ке го папнеа и сељациве!!

dobra igra povtorno prikazana od nasite momci... steta sto se povredil siki i so igra trailovic samo 1vo poluvreme...

ovaj izgleda dobar trener e so go zedovte noviot ko da ve prerodi

Боби му беше помошник на Сашо Филиповски во Полскане ми текнува на клубот ех да му ебам тоа ц ц ц важно тимот беше позади Проком во последните сезони односно 2 на табелата минатата сезона за влакно ја изгубија титулата но Филиповски го казнија заради вербална пресметка со еден навивач и си заминаа двајцата од Полска Филиповски го превзема Локомотив Ростов на нашиот Перо Антиќ а Боби дојде како помошник на Арсиќ во репрезентација и сега го превзема МЗТ и успешно го води барем засега..:salut:

честитки за победата !!! немавме срека !!!

Боби му беше помошник на Сашо Филиповски во Полскане ми текнува на клубот ех да му ебам тоа ц ц ц важно тимот беше позади Проком во последните сезони односно 2 на табелата минатата сезона за влакно ја изгубија титулата но Филиповски го казнија заради вербална пресметка со еден навивач и си заминаа двајцата од Полска Филиповски го превзема Локомотив Ростов на нашиот Перо Антиќ а Боби дојде како помошник на Арсиќ во репрезентација и сега го превзема МЗТ и успешно го води барем засега..:salut:

Aма вербална, навивачот со брза помош го носеле од сала, тешки телесни повреди му нанесол, при што Филиповски со лисици бил изнесен од салата :)

А иначе бем ви познавање на кошарка на тие што незнаете кој е Боби Митев, не арчите букви за џабе да пишувате

Пред да оди тренер во Полска беше тренер и на 1 македонска екипа...само не ми текнува,па на уште 1 место беше тренер и после помошник на Сашо Филиповски

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom