Фан клуб: МЗТ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата arap
  • Време на започнување Време на започнување
СМЕНА ВО МЗТ
Митев место Петровиќ
По серијата слаби резултати со МЗТ, Александар Петровиќ поднесе оставка на тренерската функција. За нов кормилар на клубот од скопската населба Аеродром е назначен Боби Митев. Тој последните години ги помина на печалба во Полска, а огненото крштавање го имаше во заостанатиот дуел во Суперлигата со освојувачот на Купот, Амак СП.

Сеа вака извинете за офф топик малце али зико бт, значи стварно сте креатори но1. у Македонија еј ! ццц по шконска слика не сте можеле да напраите, уствари незнам дали ти лично си ја правел ама ова е врв више неможете да се серете. После препеаната “Још једна победа и титула’’ на македонски со ист текст, ај разбирам до негде ритамот да сте го земале па да си напраите свој текст, али на Пелистер вие му пеете и “и повторно ти прва постанаа’’ ... :pos2: значи стварно сте Комплетна навијачка група со вашите браќа од “Лозари’’ ... :D:D

Cestitki ! ! uspeavte so bojkot,razbrav deka upravata na Mzt podnela ostavka! dali sega ke prekinete bojkot i ke se vratite na tribina?

Mi kaza edno od FA...kolku e tocno neznam,postirav za da mi potvrdat,za vesnici ke pocekas do utre

Зоки го нема да каже нешто дааа Радикален врати сее :jaj:

Нема ништо да ви се каже...
Ако имате доушници тогаш на нив верувајте им, овде тешко некој да ви пише некоја вест пошо секогаш се чека нештото да се официјализира...
И да има нешто ќе дознаете кога ќе е официјално, со шпекулации не се занимаваме...

Познато е дека потпиша договор на уште една година со Самоков, уште пред големиот успех во БИБЛ. Какви се твоите идни планови, размислуваш ли каде би сакал да бидеш за некои 3-4 сезони?

Никогаш не размислувам однапред. Единствено што сум сконцентриран е довршување на тековната сезона, иако веќе полека почнуваме да размислуваме и за идни засилувања, за профилот на тие играчи, па дури и за конкретни имиња. Не знам каде би бил за 3-4 години, иако уште еднаш јавно ја кажувам мојата најголема кошаркарска желба, а тоа е да бидам првиот тренер кој ќе освои титула со екипата на МЗТ Скопје. :salut: Цитат од изјава од Ацо Тодоров........

Овие мзт ли се или некој друг тим .:vozbud::vozbud:

БРАВО МЗТ!!!! Само да издржат до крај редно е да се тепа Работнички:vozbud::vozbud::vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom