Фан клуб: МЗТ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата arap
  • Време на започнување Време на започнување
Пρотиќ се повρедил денес таман да му ги дадат κлоците и неκа го потпишат Магдевсκи баρем да видиме што може да понуди,уште отсега тρеба полеκа да се спρемаме за наρедна сезона и задρжување на κостуρот пρед се туκа мислам на Дамјан,Дρеновац,бρаќата Луκовиќ и Љубичиќ

Пρотиќ се повρедил денес таман да му ги дадат κлоците и неκа го потпишат Магдевсκи баρем да видиме што може да понуди,уште отсега тρеба полеκа да се спρемаме за наρедна сезона и задρжување на κостуρот пρед се туκа мислам на Дамјан,Дρеновац,бρаќата Луκовиќ и Љубичиќ

А бе каков Магдевски, кога требаше не сакаше да потпише, сега нека аплаудира у Партизан на секој кош.

Уρош имал понуда за пρодолжување на договоρот највеρојатно и на Дρеновац му понудиле логичκи, што е за поздρавување

Па можеби е боље да испаднеме од смрдливата АБА лига,да им дојде памет.Ми се гади кога ги гледам Љубиќиќи,Протиќи и Буниќи.Тим без навивачи,ужасно одвратно ! ми се повраќа ! :yid::вонзем::гомце:

Ако загуби Мзт во Задар ( а веројатно е ), играат во Скопје меч со Тајфун за опстанок во Аба лига, е залижаниот тек како ке дели гратиси тогаш, очекувам полна сала. :D

Ај за Протиќ ве разбирам,мада мислам дека на почетокот и него го фалевте.Али да не претеруваме Љубичиќ,е ок,сеа денска што згреши не е само него вина,јбг кога никој не се отвара а он е удвоен.Инаку се гледа дека екипата нема физичка подготвеност,па не е реално вакви падови на игра да се дешаваат.или па проблемот е во Јончески?па да го ебам ја цела игра им се базира на шут,кој кур кој стигне шутира тројки и тоа од 8 метра.Ок ко иде али форсирање на тројка по секоја цена е убиство,па и он Мијатовиќ цела утакмица ја заеба све му ебам ја.Друга која е таа тактика бе,да им викаш,нека игра тадија на поп за три таму е безопасен што ќе прави,озбилно ова бе:pos::pos:.па братов кога и да остана сам за тројка матер ни еба.

Ви реков не скокајте за фајнл-форови и глупости имаме ние уште фурни леб да јадеме за тоа ( посебно со црногорциве и хрвативе што се далеку пред нас ) . Сеа е битно да не испаднеме од АБА и да земеме дупла круна ништо повеќе . Според мене шут-карта треба да им се даде на Протич и Бунич место нив некои подобри играчи и можеби ќе се среди работава .

ВСпоред мене шут-карта треба да им се даде на Протич и Бунич место нив некои подобри играчи и можеби ќе се среди работава .

Тоа следна сезона, преоден рок заврши на 29-ти јануари

Тоа следна сезона, преоден рок заврши на 29-ти јануари

Па добро реално некако ќе изгураме сезонава со овие , ама од следната да се остави костуров на екипава неколку играчи што се на место и да се донесат некои подобри играчи , и според мене да му се даде шанса на Јончевски а не во рок од 2 години да мењаме 6 тренери :mad::mad:

Проблемот кај сите клубови е пополнување на екипата со костур од домашни играчи. Нив ги има се помалку, а и ќе ги има уште помалку со тек на годините затоа што ќе се појави една огромна дупка од генерациите што беа последни во Б дивизија неколку години.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom