Фан клуб: МЗТ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата arap
  • Време на започнување Време на започнување
Ф.А како може да ја прекинете утакмицата кога вашите беа во таков налет,не сте нормални!

Ах бе момци не се права прекин кога ви тргнува на добро...

Кога ќе заврши утакмицата и ако изгубите е тогаш истурете се, а не од 11 разлика вашите стопиле на 3 и вие прекин сте направиле. Тоа е бил клучниот момент.

Можам да кажам само СЕКОЈА ЧЕСТ ЗА НИКОЛОВСКИ ... Фемили добри како и секогаш , но имам критика за мобилниот ... добра утакмица со пресврти , на крај сепак победи Работнички ... фемили срекно понатаму ...

Се случи тоа што се случи не видов од каде го фрлија мобилниот..
Се изначекавме додека не тргаа нагоре али јбг...

Подобри сме од Работнички ќе ги јадеме:)

SAMPIONOT SI E SAMPION!!! (podobri ste da,taka se tesite 15 godini)

Се случи тоа што се случи не видов од каде го фрлија мобилниот..
Се изначекавме додека не тргаа нагоре али јбг...

Подобри сме од Работнички ќе ги јадеме:)

Знам дека си мал и немаш искуство,ама прашај некој од постарите,шо прателе мак баскет подолго време и ќе ти кажат кој бил подобар:)

Знам дека си мал и немаш искуство,ама прашај некој од постарите,шо прателе мак баскет подолго време и ќе ти кажат кој бил подобар:)
On,ne veli koj bil podobar :nesvest: .Veli sega momentalno koj e podobar:helou:

Viktoranius edno prasanje do tebe...Dali ja glease utakmicata i da mi potvrdis dali seuste mislis deka samo nijansa sme bolji od vas??

PS.IDAM U PENZIJA:(:(:(:(

Viktoranius edno prasanje do tebe...Dali ja glease utakmicata i da mi potvrdis dali seuste mislis deka samo nijansa sme bolji od vas??

PS.IDAM U PENZIJA:(:(:(:(

Па само против Работнички сте во добро издание зошто сте големи ривали...а другите утакмици сте на средно ниво.

А и што оти добро навивавте кога вие му го покажавте поразот на вашиот тим со фрлениот мобилен и со прекинот. 3 разлика а да прекинувате утакмица ? - Треба да си голем ИДИОТ !

Samo protiv rabotnicki...Ti se slusas li so zboris nejkam da se karam drugite na forumov mozat da ti kazat,pa nie so moze da napraime so rabopicki vie so koj ke go napraite be toa???

Samo protiv rabotnicki...Ti se slusas li so zboris nejkam da se karam drugite na forumov mozat da ti kazat,pa nie so moze da napraime so rabopicki vie so koj ke go napraite be toa???

Абе се убаво за навивањето ама ти реков една работа не ми е јасна.

Кога завршила 3 четвртина сте губиле 11 поени разлика и не сте направиле прекин, а при крајот сте биле само на минус 3 и сте направиле инцидент, извини ама стварно не ве разбирам што постигнавте со тоа освен што му направивте голема услуга на Работнички.

drugar toa bese poedinec so go frli mobilniot nekoj budala so i nie neznaeme koj e znaeme deka so toj prekin go izgubivme mecot bevme vo dobra serija rabotnicki bea izgubeni na teren vo toj moment ali dobro im dojde pauzata i im trgna i ne napunija posle...

Епа јбг, другпат памет во глава, и да пратите какви луѓе влегуваат со вас на трибина.

MZT do koga ke gubite poseben pozdrav do dime od biser.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom