Фан клуб: МЗТ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата arap
  • Време на започнување Време на започнување
неможиш да речиш дека си 100% сигурен...мечот ке биде неизвесен до самиот крај.се надевам по подолго време ке заличи на дерби и по подолго време фемили ке ги видиме во подобро светло.а ако победи работнички веќе сигурно ке биде дека во 1/4 од плеј офот ке се сретните поново со нив.доколку вие победите борбата за 3-6 место дополнително ке се искомплицира...и се надевам ке нема ногу прекини

jas sum siguren deka ke tepame i deka ke go izrmnime rezultao vo megu sebni dueli so rabotnicki 2;2.i vo tabela ke i se doblizime na 1 bod site da znaat.MZT SAMPIONI

Не е Лозар...Ф.А. е..
Мики-МЗТ..пополека со навредите...

Денес Работнички тепа 100’% бидете сигурни во тоа
Поздрав

jas ami koj напиша:
Mafijo vecer mora da gi tepame Amak i so toa 1-to mesto ni e obezbedeno
Мафијо, a.k.a Miksi, а.к.а. Portokalov...Забрането е користење повеќе јузери...чао

a za toa ke vidime MZT ke tepa 50 razlika.da ti pide jasno kako den.rabotnicki ke izgubi i mzt ke go izramni megusebniot duel so rabotnicki na 2;2.mzt tepa dens
И јас верувам дека денес ќе победиме ама сеа не претерувај и ти со 50 разлика. Ќе биде неизвесно и тешко ама атмосферата треба да им даде сила за да израмниме на 2 - 2.:smir:

И јас верувам дека денес ќе победиме ама сеа не претерувај и ти со 50 разлика. Ќе биде неизвесно и тешко ама атмосферата треба да им даде сила за да израмниме на 2 - 2.:smir:

da da samo da tepame jas malku preterav .ako e bozni i so eden kosa poveke od rabotnicki amams amo da tepam daj boze.dens ke puka vo salata ke bide ludo.ke gi motivirame vajda igrcite i ke igaat maksimalno za ta pobedime.poz

Сто посто ти си лозар, или Мики_Кавадарци така ?

Не ме лажи, познавам те.

Еј биди 100% сигурен дека не е мики. Добро го познавам, а и никогаш не би се понижил за да на својот потпис додаде МЗТ или било кој клуб...

Ама кој и да е не ми излгеда дека е од Фемили барем по тоа како пишува хм....

Ама кој и да е не ми излгеда дека е од Фемили барем по тоа како пишува хм....

ej verruvaj deka sum od F.A. ne te lazam 100% sto saks da ti dokazam dek asum od family.jas ne sum kako nekoi sto se predvnici .jas sum veren na family.poz

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom