Фан клуб: МЗТ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата arap
  • Време на започнување Време на започнување
На мене ми дојде памет и почнав да свакам сто се Фемили Аеродром ... Фемили се едни селачишта :pos2::pos2:
И мене ми дојде памет и почнав да сфаќам што си ти ... ти си глупак ама тежок, без спас. Иди убиј се сине !!

И мене ми дојде памет и почнав да сфаќам што си ти ... ти си глупак ама тежок, без спас. Иди убиј се сине !!

Da ti kazam pravilno sega veke nemas sto kazes ti ja zapecativ muckata :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Da ti kazam pravilno sega veke nemas sto kazes ti ja zapecativ muckata :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
Хммм зашто не ми штима реченицава? Со што си ми ја затна муцката бе дебилче едно? Научи да пишуваш па врати се и кажи ми.

za gostovanjeto vo sabota vo kavadarci ima obezbedeno avtobusi

taka da neka mu ja mislat kavadarcani

za gostovanjeto vo sabota vo kavadarci ima obezbedeno avtobusi

taka da neka mu ja mislat kavadarcani

Од шо мислиме многу да знаиш и главата не боле неможиме да ве заборавиме вас дури и ве сонуваме.:pos2::pos2::pos2::pos2:..

Lozari ke go jadete u sabota poziciono i opoziciono zatoa spremetese!!!Konecno mi zavrsi banot u pm:):):)

Арно де, а колку луѓе ќе идите иначе ако не е тајна?

na nas forum vi e kazano u kolku saat kade sto zasto , imate i nova pesna na forum da si ja naucite za u sabota

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom