Фан клуб: МЗТ Скопје

F.A.

Smile Now, Cry Later
Член од
17 април 2007
Мислења
862
Поени од реакции
3
На мене ми дојде памет и почнав да свакам сто се Фемили Аеродром ... Фемили се едни селачишта :pos2::pos2:
И мене ми дојде памет и почнав да сфаќам што си ти ... ти си глупак ама тежок, без спас. Иди убиј се сине !!

Lazarov

К.К Струмица
Член од
9 декември 2007
Мислења
848
Поени од реакции
64
И мене ми дојде памет и почнав да сфаќам што си ти ... ти си глупак ама тежок, без спас. Иди убиј се сине !!

Da ti kazam pravilno sega veke nemas sto kazes ti ja zapecativ muckata :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

F.A.

Smile Now, Cry Later
Член од
17 април 2007
Мислења
862
Поени од реакции
3
Da ti kazam pravilno sega veke nemas sto kazes ti ja zapecativ muckata :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
Хммм зашто не ми штима реченицава? Со што си ми ја затна муцката бе дебилче едно? Научи да пишуваш па врати се и кажи ми.

Член од
8 декември 2007
Мислења
469
Поени од реакции
0
za gostovanjeto vo sabota vo kavadarci ima obezbedeno avtobusi

taka da neka mu ja mislat kavadarcani

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29
za gostovanjeto vo sabota vo kavadarci ima obezbedeno avtobusi

taka da neka mu ja mislat kavadarcani
Од шо мислиме многу да знаиш и главата не боле неможиме да ве заборавиме вас дури и ве сонуваме.:pos2::pos2::pos2::pos2:..

Член од
12 декември 2007
Мислења
572
Поени од реакции
20
Lozari ke go jadete u sabota poziciono i opoziciono zatoa spremetese!!!Konecno mi zavrsi banot u pm:):):)

gODHEAD

Crucified
Член од
6 декември 2007
Мислења
1.827
Поени од реакции
1.163
Арно де, а колку луѓе ќе идите иначе ако не е тајна?

aerodromka

Hiena
Член од
11 март 2007
Мислења
2.752
Поени од реакции
8
na nas forum vi e kazano u kolku saat kade sto zasto , imate i nova pesna na forum da si ja naucite za u sabota

Kajgana Shop

На врв Bottom