Фан клуб: МЗТ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата arap
  • Време на започнување Време на започнување
Не бе децата од дома ги собираа да дојдат на протест , инаку неоправдан ке им стават.
Ти слободоумен бранител на честа гледај го МЗТ со твојот идол и уште 50 души од штаб , а сите останати 3000-4000 навивачи и симапизери ке го гледаме на тв со чист образ. Никогаш нема да создадете лажна слика дека се е во ред , дека сте спасители на МЗТ , дека навивачите го подржуваат градоначалникот во заминување ;)

Не глумам солидарност туку кога е навивачки аспект и најголем ривал подржувам у вакви работи!
Гледам не си у Македонија а се знаеш, од увек ви надвор се знаете најдобро пошто не сте осетиле на ваш грб. Да си тука у ФА и да те маваат со кривични и репресираат ќе видиме како ќе мислиш
ОК...па што не земете онака навивачки еден транспарент да извадите на трибина у знак на подршка на ФА?
Од такви душегризници МЗТ до питачки стап дојде пред неколку години.Не раскажуј тука приказни ко стрина некоја,кој што осетил,пошто незнаеш зашто сум надвор.Не се пребацуј одма на личности!
Да јас знам,дека од моиве 30 години 20 сум навивач на МЗТ.

ОК...па што не земете онака навивачки еден транспарент да извадите на трибина у знак на подршка на ФА?
Од такви душегризници МЗТ до питачки стап дојде пред неколку години.Не раскажуј тука приказни ко стрина некоја,кој што осетил,пошто незнаеш зашто сум надвор.Не се пребацуј одма на личности!
Да јас знам,дека од моиве 30 години 20 сум навивач на МЗТ.
Још 50 навивај за МЗТ од далеко;)
Кој да извади бе транспарент ја не сам у Кумани па мене да ми кажуеш можеби други не симпатизираат со вашиот проблем ја си кажав за мене. Ме боли кур зашто не си ти тука немој срцепарателни статуси сега.

Чекај малку сега, ако збориме да збориме реално , немој со глава во ѕид. Зар треба уште да плаќа тимот за да игра таму ?
Сите кои се во затвор се дирекно или индирекно поврзани со дотичната личност.
И навивачка група моментално нема , како може да е без компас ? Не те сваќам ств.
Навивачка група нема ради сите причини погоре кои ти ги набројав, репресија безусловна.
Саκаш да κажеш деκа ФА моментално не постои и деκа нема κооρдинација и договоρ за тоа што понатаму поρади тоа што нема κој да ја води?Слушнав муабети деκа гρупата е во κолапс и има недоρазбиρања што не е ни чудно со оглед на случувањата и пρитисоците ама незнаев деκа е до толκу ρаботава,сега пρоблемов е да се спаси гρупата κаκо што се спаси κлубот во 2009 и да има нов почетоκ

Последно уредено:
Кој да извади бе транспарент ја не сам у Кумани па мене да ми кажуеш можеби други не симпатизираат со вашиот проблем ја си кажав за мене. Ме боли кур зашто не си ти тука немој срцепарателни статуси сега.
Не ја свати фората,али ај,нема везе ... Туку дај одлучи се веќе за кој навиваш за МЗТ или за Куманоо? )))[DOUBLEPOST=1446115984][/DOUBLEPOST]
Не ја свати фората,али ај,нема везе ... Туку дај одлучи се веќе за кој навиваш за МЗТ или за Куманоо? )))

Што има врска за кого навива, ова е форум и секој може да си го искаже своето мислење.

Sent from my HTC One M9 using Tapatalk

brutus da izlezes so ime i prezime i faca na forumov, nema rodena majka da te prepoznae radi muabetive sto gi vadis za dromot.
ti ke kazes besmislen bil protestot za salata ? So pola istecen mozok da si pa vakvo nesto ne bi napisal, ti izgleda nisto nemas u toa glavata tvoja zakrzlavena ...
Molam gospod da sekne rusinot mater da mu se ebe da se cijanidosa.

Sto ne ti e jasno, od sala na MZT, so istorisko znacenje za niv, vo aerodrom nikna sala na Vardar u koja MZT po nekoja slucajnost igra, tamu koga covek vleguva, ne vleguva u legendarniot jane na mzt, tuku u sala na vardar. Da gi spomnam i periodite koga bea primorani vo '' svojot Jane '' da igraat vo maleckata sala. :facepalm::facepalm::facepalm: NE POSTOI NAVIVACKA GRUPA U SVETOT, U UNIVERZUMOV sto ke pomine vrz ova.
Eve u kratki crti da ti ja objasnam retardiranata logika za besmislenost, FA od start tamu ne trebase da vlagaat, ustvari nivnata brojka drasticno se namali tokmu toj period zasto pretpostavuvam imase faci koi ne mozea niz toa da pominat.
Ali karmata kat tad ke proraboti, mnogu faci ke bidat izmocani u usta ke se pokaat sto se rodile, otom potom, sve u svoe vreme.

A i ti Integralen, ako vise gi pocituvas FA, golem disrespekt prais so iznesuvanjevo na rabotive na forum, so ogled deka nivniot stav za ova e odamna dovolno jasen.

Последно уредено:
brutus da izlezes so ime i prezime i faca na forumov, nema rodena majka da te prepoznae radi muabetive sto gi vadis za dromot.
ti ke kazes besmislen bil protestot za salata ? So pola istecen mozok da si pa vakvo nesto ne bi napisal, ti izgleda nisto nemas u toa glavata tvoja zakrzlavena ...
Molam gospod da sekne rusinot mater da mu se ebe da se cijanidosa.

Sto ne ti e jasno, od sala na MZT, so istorisko znacenje za niv, vo aerodrom nikna sala na Vardar u koja MZT po nekoja slucajnost igra, tamu koga covek vleguva, ne vleguva u legendarniot jane na mzt, tuku u sala na vardar. Da gi spomna i periodite koga bea primorani vo '' svojot Jane '' da igraat vo maleckata sala. :facepalm::facepalm::facepalm:
Eve u kratki crti da ti ja objasnam retardiranata logika za besmislenost, FA od start tamu ne trebase da vlagaat, ustvari nivnata brojka drasticno se namali tokmu toj period zasto pretpostavuvam imase faci koi ne mozea niz toa da pominat.
Ali karmata kat tad ke proraboti, mnogu faci ke bidat izmocani u usta ke se pokaat sto se rodile, otom potom, sve u svoe vreme.

A i ti Integralen, ako vise gi pocituvas FA, golem disrespekt prais so iznesuvanjevo na rabotive na forum, so ogled deka nivniot stav za ova e odamna dovolno jasen.
Не те разбирам со коментарот? Ми се закануваш? Не ме засегаат закани. Си искажав свое мислење поткрепено со факти. Не навредив никого ниту сакам да навредам.
Да, протестот беше бесмислен затоа што беше за столчиња. Еј за боја на столчиња. Салата не беше на МЗТ туку на општината и други клубови имаат играно таму. Салата и сега е на општината оставена на користење. освен што имало добри утакмици салата беше крш, руина. Исто како сега да ми каже некој дека салата на работнички не треба да се пипа. Тоа е штала а не сала. МЗТ не е приморан да игра во мала сала. Поважните натрпевари се играат во главната а помалку важните во малата сала која има капацитет од 1000 (ИЛЈАДА) гледачи нешто слично со старата сала.
А тие закани од навијачи или не знам што сочувајте ги за форуми. Тоа пали кај 15 годишни деца. Пола од тие заканувачи-навивачи (зборам за тој мал процент што прави проблеми стално) се имбецили од по 30-40 години квази-рекетари и битанги. Се знаеме сите нема потреба да се лажеме.

P.S. вакви муабети на запад беа актуелни во 90ти години. Навивачки групи се откажуваа од своите клубови а у и што се деси? Пропадна челзи, манчестер? Не, и ти си ги гледаш секоја недела и си уживаш. Може си малку разочаран пошто на тие стадиони немаат пристап хулигани или затоа што на пола утакмица не се слушаат скандирања кои содржат зборови како пички, курови и педери ама тоа е тоа.

Последно уредено:
Ко зачин си бе, у секоја манџа те има.
Додека мислиш дека бојата на столчињата е небитна, залудно е понатамошно правење на муабет со тебе на оваа тема.

Ne ti se zakanuvam, ti kazuvam kako stojat rabotite za vakvi stvari sto gi iznesuvas, ova se skvernavenja klasicni. Tvojot stav nema nikakva logika, tvojot stav e apsurden i besmislen.

Znaes deka Dzuzepe Meaca, ili San Siro, seedno, e stadion na gradot Milano i ovie dva kluba plakaat nad 10m evra za da igraat na istiot, spored tvojata logika istiot ne e na Inter i Milan, tuku na Milano, pa utre oni slobodno nekoe zalizano italijansko pederce moze da go oboi u crno belo, i da stavat logo na juve, koj kur, zasto da ne, abe ima na katedralata u milano gol da go obesat, ali prethodno ke go ebat ...

Sto zboris be, koj ti e ovoj muabet, salata bila na opstinata, ta preku kur ako bila na opstinata, se znae koj klub e sinonim i na taa opstina i za taa sala ... a Vardar sigurno ne e, tuku nekoj vestacki se obiduva tokmu toa da go napravi i nametne, a samo ke natalozi 1 ton gnev vo dromot i prasanje na vreme e koga istiot ke eskalira.
Salata placese za renoviranje, toa nikoj ne go negira, ali domot na mzt placese za renoviranje, a ne Aerdrom za nova sala na Vardar, drug klub, koj nema nikakva dopirna tocka so taa opstina i taa sala.

I tie imbecili za koi ti zboris, da ne bea, MZT kako klub prasanje e dali denes ke postoese, ali ok, forum e, ti se moze, uzivaj u taa pederska pickarska privilegija.

Ко зачин си бе, у секоја манџа те има.
Додека мислиш дека бојата на столчињата е небитна, залудно е понатамошно правење на муабет со тебе на оваа тема.
Па небитна е кога претходно биле портокалови. Ама океј.[DOUBLEPOST=1446204280][/DOUBLEPOST]
Ne ti se zakanuvam, ti kazuvam kako stojat rabotite za vakvi stvari sto gi iznesuvas, ova se skvernavenja klasicni. Tvojot stav nema nikakva logika, tvojot stav e apsurden i besmislen.

Znaes deka Dzuzepe Meaca, ili San Siro, seedno, e stadion na gradot Milano i ovie dva kluba plakaat nad 10m evra za da igraat na istiot, spored tvojata logika istiot ne e na Inter i Milan, tuku na Milano, pa utre oni slobodno nekoe zalizano italijansko pederce moze da go oboi u crno belo, i da stavat logo na juve, koj kur, zasto da ne, abe ima na katedralata u milano gol da go obesat, ali prethodno ke go ebat ...

Sto zboris be, koj ti e ovoj muabet, salata bila na opstinata, ta preku kur ako bila na opstinata, se znae koj klub e sinonim i na taa opstina i za taa sala ... a Vardar sigurno ne e, tuku nekoj vestacki se obiduva tokmu toa da go napravi i nametne, a samo ke natalozi 1 ton gnev vo dromot i prasanje na vreme e koga istiot ke eskalira.
Salata placese za renoviranje, toa nikoj ne go negira, ali domot na mzt placese za renoviranje, a ne Aerdrom za nova sala na Vardar, drug klub, koj nema nikakva dopirna tocka so taa opstina i taa sala.

I tie imbecili za koi ti zboris, da ne bea, MZT kako klub prasanje e dali denes ke postoese, ali ok, forum e, ti se moze, uzivaj u taa pederska pickarska privilegija.
Добро нека биде мојот бесмислен твојот логичен.
Милан ќе гради нов стадион барем тоа треба да го знаеш. Значи допрва ќе гледаме таму заебанции од навијачите. Ќе им го ускратат правото да одат на легендарниот сан сиро. Чудно ми е зошто ќе прават нов кога тој е нивни?
Сега ти објаснувам дека е на општината ти ми викаш кој кур. Па како кој кур. Салата е на општината не е на ниеден клуб. Точно е дека МЗТ е клуб кој е поврзан со таа сала и затоа договорот е да си остане таму клубот во таа сала да игра. Вардар значи требаше на Кале да остане да игра или таму сала да направат све друго е вештачко? времето кога аеродром беше некакво гето помина. Не е ова некоја паланка па да се двоиме. Проблемот нема да ескалира никогаш затоа што проблем нема.
А за тоа дали ќе постоел или не може само да теоретизираме. Факт е дека МЗТ ќе пропаднеше да не беше општината и залагањето лично на Ивица Коневски новолисичанецот. Да не се случеше тоа сега МЗТ ќе беше во трета лига а спонзор ќе му беше XXL или гостилница Гама пошто претходно споменатите големи тепачишта и хулигани кои кад-тад ќе почнеле да колат и бесат имаат врски само во локалните кафанчиња каде го поминуваат денот.

Последно уредено:
nema da praat nov, tolku si u tek, nejse, ne e toa tema na muabet, dom na tie dva tima e toj stadion i toa e toa, mesto kade si ja ispisuvale istorijata, ne moze utre nekoe pederce gelosano da im dojde i da im go PRISVOI, koga ides na nivni stadion odma dobivas vpecatok civ e, sea ja ti dadov primer so stadion kade igraat 2 tima, isto e i kade ima eden tim a stadionot ne e vo nivna sopstvenost.
A i uste ne mi se verue deka se pravi muabetov, ne mi se veruva deka postoi osoba na koja ova treba da mu se objasnuva, a istata e postara od 7 godini.

Nejse, toa deka problem Nema se gleda po faktot deka salata krca u poslednive 2 godini, deka atmosferata e pekolna, pa BT grmese od aerodromci i se polnese, novava sala nikogas ne ja vidovme vo takvo izdanie, ama ok, Problem .... Nema. :pos:
Se gleda deka mnogumina razmisluvaat ko tebe, zatoa po 40 dusi im idat na tribini na momenti, deka problem nikakov ne postoi.

Ti rekov, i ke ti povtoram, ne postoi navivacka grupa vo univerzumov sto bi pominala vrz vakvo nesto, nikogas, nikade.

p.s. Bolje mzt da bese u treta liga, otkolku da mu se slucuva ova, klasicno skvernavenje na cela istorija na timot i frlanje 1 ton fekalii, ama tebe ova nit ti e jasno nit ocekuvam nekad da ti se razjasni.

И ај пошто нема луѓе у сала, тераат деца да одат на утакмица...ееееј, оноа залижаното педерче се користи со такви методи врз деца од основно школо, па не ме чуди што неговите колеги од централната власт се користат со слични методи и врз постари деца, па не врз други луѓе...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom